Agriturismo i Montespertoli i Toscana

Agriturismo Montalbino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Landskabet er så smukt, at det er svært at fatte herude mellem bakkerne 25 km fra Firenze. Gården Montalbino er i sig selv en udflugt værd for at se et eksempel på et af de småsamfund, der er så typiske på landet i Midtitalien. Her finder du et malerisk og yderst familievenligt lille gårdkompleks med masser af faciliteter og dyr.

Smukt som på et postkort

En sådan såkaldt borgo består en en klynge huse, der kan være større eller mindre, her er den ganske lille og yderst malerisk. Når du ser den, siger du: "Ja, sådan skal der se ud i Toscana!".

Læs mere om Agriturismo Montalbino

Smag på produktionen i restauranten

Ægteparret som ejer gården har valgt at indrette en del af den til lejligheder, som udlejes på ugebasis, og således få et tilskud til indtægten fra deres landbrugsvirksomhed: vin, olivenolie og - et godt stykke fra husene - opdræt af den traditionelle toscanske svinerace cinta senese, sortbrogede grise som går ude i skove og på marker hele året rundt. Det er lige noget for børnene, og så smager de fantastisk. Dette kan du for øvrigt selv konstatere i gårdens lille restaurant La Lombricaia, hvor gæsterne kan spise god toscansk mad i hyggelige omgivelser. At spise på terrassen er hele turen værd bare for udsigtens skyld! Alle gårdens produkter kan også købes i restauranten, hvis du skulle få lyst til at tage noget med hjem, og det gør du sikkert.

En overflod af faciliteter, dyr og hygge

Mellem oliventræerne ligger gårdens to svømmebassiner, et på 15 x 8 meter for de voksne og et mindre cirkulært til børnene. Sidstnævnte har for resten også vandmassage. Hvad skal vi ellers nævne? At her - ud over grisebasserne - er kalkuner, kaniner, høns, geder, køer og muldyr? At her er mange grill, så du kan lave mad i det fri? At her er en stor parkeringsplads til gæsterne? At havemøblerne alle er i metal og træ (ingen plastik her!)? At her er bordtennisbord, mountainbikes og mulighed for bueskydning for gæsterne? At her er en lille fodboldbane til de mindste? At stedet i det hele taget er MEGET børnevenligt? Eller måske bare, at her er rigtig hyggeligt!

Lejligheder og værelser med udendørsområde

Alle lejlighederne har eget opvarmningsanlæg, satellitfjernsyn, pejs og ikke mindst privat udeområde ved lejligheden med bord og stole (det samme gælder gårdens to dobbeltværelser). Det eneste lille men, vi har at sige om dette sted, er at køkkenerne er en smule spartanske, men hvad? Der er jo både grill og restaurant, og så er der desuden også en restaurant i landsbyen omkring 500 meter herfra.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Montalbino

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Montalbino

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Montalbino som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Montalbino. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 37 anmeldelser fra Agriturismo Montalbino

Bedømmelse af Agriturismo Montalbino

Læs mere

Afslappende

Dejligt lille sted for både voksne og børn. Mange dyr.
God lille restaurant med en fantastisk udsigt over vin og olivenlunde.
Dejligt poolområde med en skøn udsigt.
Søde og hjælpsomme ejere.
Obs. Kørsel på små og snoede veje.

Læs mere

Montalbino


Lækkert, afslappende sted med fantastisk udsigt fra restauranten, god mad og varmt modtaget af værtinden Anna og hendes skønne personale.
Vi ændrede ophold fra Glicine som var alt for småt til 4 personer - her er der plads til max 3. Noget at tænke over i fremtiden. Hyggeligt med alle de dyr som bor på gården - det morede børnene meget. Hertil en dejlig, stor pool med leje aktivitet.
Stedet kan varmt anbefales!!

Læs mere

En perle.

En perle.

Læs mere

Familieparadiset i smukke omgivelser

Montalbino er det perfekte sted for en familie med små / mindre børn, der tilbyder alle former for aktiviteter (pool, legeplads, dyr, vandreture, cykling, osv), samtidig med gode mad og freden på landet.
Lejlighederne er fine og godt udstyret og ejerinden Maria og teamet bag tager sig af en på den bedste måde. Maden i restauranten er tilberedt med kærlighed og kan også leveres til ens egen terrasse - meget praktisk bl.a. for os med en baby. Supergodt!

Læs mere

Perfekt familiebolig

Behageligt og genuint sted på landet med moderne bekvemmeligheder og 30 minutter til Firenze.

Læs mere
 
search map