Anmeldelser af Il Rappo d'Oro

 
Il Rappo d'Oro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Rappo d'Oro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montescudaio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Rappo d'Oro

Læs personlige anmeldelser af Il Rappo d'Oro som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Rappo d'Oro. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mia og familie fra Greve tilbragte sommerferie på Il Rappo d'Oro fra den 19. juli til den 2. august 2003. Hun skrev efter hjemkomsten:

Vi har været godt tilfredse med vores ophold.
1) Tak for jeres hurtige og venlige besvarelser når man henvender sig til jer på mail
2) Stedet og lokalområdet var helt OK, og levede op til vore forventninger
3) Il Rappo d'Oro ligger meget smukt, i et kuperet terræn og er dermed ikke handicapvenligt - der er mange trapper, og legepladsen er ikke egnet for boldspil ect. - Information om dette kunne evt. stå på jeres hjemmeside.
Det er ikke utænkeligt at vi henvender os til jeg igen, og vi har allerede anbefalet jeres hjemmeside til andre der har talt om at tage til Italien. 
Mange er stadig skeptisk over at bestille rejser over nettet, men vores oplevelse har været til UG med kryds og slange!!! - Tak for det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Carsten og hans hustru fra Herning boede på Il Rappo d'Oro fra d. 28. juni til d. 5. juli 2003. Han skrev om stedet og byen:

Tak for turen. Der skal I det store hele kun lyde rosende ord herfra.
Opholdsstedet levede op til vore forventninger og personalet på stedet var meget hjælpsomme. Området var for os perfekt, da det er en god base at tage på udflugt ind i landet og se og opleve "det rigtige Toscana", hvad der var vores ønske. 
Montescudaio er en hyggelig lille by ... (med en fantastisk lille restaurant, der nok er et besøg værd...) Vi oplevede ikke nogen problemer, der kan relateres til in-italia eller måden in-italia håndterer bookning mv. 
De italienere vi mødte var meget imødekomne og venlige - det kan anbefales at man har en parlør med sig, da deres engelsk og tysk kundskaberne kan være temmelig mangelfulde.
Vi havde en god tur og tager gerne til Toscana en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2003
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Frans og Ulla fra Rungsted Kyst boede på Il Rappo d'Oro fra den 29. juni til den 13. juli 2002.

Vi har alt i alt haft en pragtfuld tur og vi siger tak for In-Italias tilbud om flytning undervejs i ferien samt tak til de lokale Il Rappo d'Oro medarbejdere (Andrea & Lise-Lotte), for de gjorde hvad de kunne for at afhjælpe de problemer, vi oplevede i ferien.
Vore oplevelser var kort fortalt som følger:
Vi vidste at Il Rappo d'Oro var et gammelt sted, der var blevet bygget om for nyligt. Vi var dog ikke klar over at denne ombygning slet ikke var færdig og det vi oplevede var at maleren malede de sidste penselstrøg på væggene, idet vi flyttede ind i lejligheden. Umiddelbart ved siden af vores lejlighed (3 m fra vores terrasse) stod en helt ny fløj, der kun stod som "råhus" uden vinduer, gulve og lofter. Dette "råhus" blev færdigbygget mens vi holdt vores 2 ugers ferie og det støvede og larmede meget. Restauranten var ikke færdig, pool-baren ligeså og alt virkede som en byggeplads. Omkring midtvejs i vores ferie fik vi en vandskade i det ene badeværelse, hvilket først blev standset 3 dage senere med det resultat, at der i resten af ferien lugtede muggent i rummet.

Når alt dette er sagt, skal der så også uddeles roser: Vi tog kontakt til jer og fik tilbudt et alternativ - sådan! ...vi valgte dog at blive på stedet, idet lejligheden med sin store terrasse og fine udsigt mod Middelhavet var skøn. Vi klagede til Andrea og han forsøgte at hjælpe så godt han kunne. Hotellet gav en "reception" med gratis drinks og underholdning den første fredag og den efterfølgende gentog de arrangementet, denne gang med en pastamiddag oveni til samtlige gæster. Da vi rejste, forærede hotellet os slutrengøring, el/gas og vand-forbrug til en værdi af ca. 250 Euro, hvilket vi var meget overraskede over, men naturligvis glade for.
Il Rappo d' Oro ...når det er helt færdigt (!) vil blive en perle idet ambitionerne er gode, beliggenheden flot og lejlighederne udmærkede. Tak for god behandling!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2002
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2002
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map