Agriturismo i Montescudaio i Toscana

Casa Il Nerchio

 
Casa Il Nerchio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Il Nerchio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montescudaio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Il Nerchio er et gammelt bondehus, som er blevet restaureret for nylig i en sådan grad, at man skal se godt efter for at finde noget originalt. Huset ligger kun 1 km fra den hyggelige Montescudaio, så man kan nyde byens spisesteder og caféer samt landets fred og landskaber. I byen findes der også indkøbsmuligheder til den daglig madlavning. Cecinas og Vadas sandstrande ligger ca. 10 km herfra.

Bygningen er indeholder 13 lejligheder, som alle er nymøblerede. Her er parkeringsplads til kompleksets beboere. Landevejen går lige forbi, så man skal ikke ud på støvede grusveje, og heldigvis ligger de tre lejligheder, vi tilbyder, forholdsvis tilbagetrukket fra vejen, så der er heller ikke megen larm.

Læs mere om Casa Il Nerchio

toværelseslejligheden nr. 203 med 4 sovepladser
- toværelseslejligheden nr. 203 med fire sovepladser på ca. 42 m² ligger i stueetagen og har adgang direkte fra haven. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne (4 gasblus og fryser) og pejs samt dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng med udgang til have og badeværelse med toilet og bruser. Til denne lejlighed hører en stor privat have, hvorfra der er udsigt helt ud til havet.

treværelseslejligheden nr. 201 med 4 sovepladser
- treværelseslejligheden nr. 201 med fire sovepladser er ca 50 m² og fordelt på to etager. I stueetagen findes opholdsstue med køkkenhjørne (4 gasblus) og toilet. På første sal er der soveværelse med dobbeltseng og udgang til terrasse, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Fra køkkenet er der udgang til lille udeplads med bord og stole.

treværelseslejligheden nr. 202 med 6 sovepladser
- treværelseslejligheden nr. 202 med seks sovepladser er ca. 60 m² og fordelt på to etager. I stueetagen findes opholdsstue med køkkenhjørne (4 gasblus) samt dobbelt sovesofa. På første sal er der soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Fra køkkenet er der udgang til lille udeplads med bord og stole.

Skjul teksten
 
 
search map