Anmeldelser af Casa Fontemarina

 
Casa Fontemarina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Fontemarina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montescudaio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Fontemarina

Læs personlige anmeldelser af Casa Fontemarina som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Fontemarina. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Eva og Peter fra Fredericia boede på Casa Fontemarina i Montescudaio fra d. 21. august til d. 4. september 2004.

Vi havde en perfekt ferie, og alt levede op til vores forventninger. Kun ca. 10 km. til den dejlige strand ved Vada, som vi i øvrigt kendte fra tidligere. Lejligheden var over al forventning. Køkkenet næsten udstyret som et dansk køkken, og alt var pænt, rent og i orden. Det gælder også for alt det udendørs. Ejeren var selv for at hilse på om tirsdagen, og for at vande haven. Til orientering er indkørslen til huset meget stejl, og med et skarpt sving - ikke specielt velegnet til en bil med skørter og sænket undervogn !!!
Vi havde lejligheden på 1.sal, og den skønneste udsigt, man kan tænke sig. Kun 5 minutters gang til bager, købmand, slagter, grønthandler m.m. De lokale er meget imødekommende, og bliver bestemt ikke dårligere af, at man taler en smule italiensk. Vi vil også gerne rose in-italia, for jeres måde, at håndtere tingene på. Vi fik en beskrivelse af forholdene i Italien, skrevet på en meget humoristisk måde - og bestemt meget sigende. Tak for hurtig "behandling" af vores ønsker - I lever bestemt også op til vores forventninger.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map