Agriturismo i Montescudaio i Toscana

Casa Fontemarina

 
Casa Fontemarina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Fontemarina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montescudaio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Fontemarini ligger lige uden for Montescudaio, som er omgivet af olivenplantager og vinmarker. Stedet nyder en rolig beliggenhed med panoramisk udsigt til bakkerne mellem Cecina og Volterra. Indkøbsmuligheder findes ca. 300 meter fra huset. Adskillige spisesteder og restauranter er at finde i byen.

Huset råder over en flot have med hegn og er opdelt på fire lejligheder - In-Italia udlejer to af dem. De er begge velmøblerede og råder over selvstændig indgang samt dækket parkeringsplads, fjernsyn, vaskemaskine og selvstændigt varmeanlæg. Der er desuden grill i haven.

Læs mere om Casa Fontemarina

Treværelseslejligheden i stueetage med 4 sovepladser
- Treværelseslejligheden i stueetage er ca. 50 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne (med fire gasblus og ovn) samt spisebord og sofastol, soveværelse med enkeltseng og udgang til have, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejligheden i på første sal med 4 sovepladser
- Treværelseslejligheden i på første sal er ca. 50 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne (med fire gasblus og ovn) samt spisebord og sofastol og udgang til terrasse med flot udsigt på ca. 15 m², soveværelse med enkeltseng og udgang til egen balkon, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map