Agriturismo i Monterotondo Marittimo i Toscana

Agriturismo Podere Casetta

Poolområde Poolområde Terrassen til lejligheden Grande, som ligger på første sal. Lejligheden Grande, opholdsstue Terrassen til lejlighed Istrice Lejlighed Istrice, opholdsstue Lejlighed Istrice, soveværelse Lejlighed Capriolo, opholdsstue Lejlighed Capriolo, soveværelse Terrassen til lejlighed Carraia Lejlighed Carraia, soveværelse Terrassen til lejlighed Cinghiale Lejlighed Cinghiale, køkken Terrassen til lejlighed Poiana Lejlighed Poiana, opholdsstue
 
Agriturismo Podere Casetta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Podere Casetta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monterotondo Marittimo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi er i det sydlige Toscana, omkring 40 km fra gode sandstrande, hvilket de lokale siger, at man sagtens kan køre på en halv time. Du bor i i fredelige omgivelser blot 1700 meter uden for den lille middelalderby Monterotondo Marittimo, hvor du finder det mest basale indkøb.

Hyggeligt og autentisk værtspar

Her bor Raffaella og Graziano, der nyder tilværelsen, mens de dyrker jorden på økologisk vis - især deres fremragende olivenolie er værd at nævne, men deres mange forskellige henkogte grøntsager og syltede frugter er nu også en omvej værd. Det skal for resten nævnes, at dette område er karakteriseret af righoldige mineralske og metalliske forekomster i undergrunden, hvilket gør landskabet fuld af svovlholdige kilder, store dampende røghuller og miner. De samme kilder forsyner naturligt området med opvarmning, og sikrer dermed lune lejligheder selv i ydersæsonen.

Læs mere om Agriturismo Podere Casetta

Spis på din private terrasse eller inde i byen

Alle deres velholdte lejligheder har egen terrasse eller veranda med såvel bord som stole, parasol og grill (vaskemaskine er her også til fælles brug), så du har valget mellem at spise hjemme eller at spadsere ind til byen, når sulten melder sig. Det skal nævnes, at der er en ganske solid stigning op til byen, men det er jo på den anden side også bedst at få den overstået på udvejen; når man skal hjem, er man nogle gange lidt ... træt.

Pool og fælles pavillon med udsigt

I haven finder du en god pool på 7 x 16 meter (140 cm dyb) omgivet af parasoller og liggestole, så du også kan få en dukkert, når du ikke vælger at køre en tur til sandstrandene ved Baratti-bugten, Populonia og Follonica, der ligger omkring 40 km væk. Ved poolen er der også et stor vandmassagekar og en pavillon, hvor du kan opholde dig i skyggen og nyde udsigten.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Podere Casetta

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Podere Casetta

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Podere Casetta som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Podere Casetta. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Agriturismo Podere Casetta

Dejlige omgivelser og stor gæstfrihed

Virkelig hyggelig lejlighed, der har alt hvad man skal bruge. Værtsparret taler ikke engelsk, men de er fantastisk gæstfri og det går nemt med tegn og fagter :) vi havde nogle rigtig gode dage, som var langt over vores forventninger. Vi kan klart anbefale et ophold her.

Læs mere

Skøn agriturismo

Hvis man søger et feriested i idylliske og rolige omgivelser, er Podere Casetta det helt rigtige sted: her hersker der fred og ro og smukke omgivelser.
Meget charmerende lejligheder i den helt rigtige stil. Værtsparret er meget venlige og imødekommende - de snakker kun italiensk (vi gør ikke) - men kommunikationen gik fint alligevel.
Der er en del katte på gården - som jo både er charmerende og en smule irriterende på samme tid, idet de gerne vil gå ind i lejligheden - så hold øje, hvis man har en dør åben.
Vi besøgte stedet i august, hvor temperaturen sneg sig op omkring de 40 grader - så vi savnede aircondition de nætter, hvor temperaturen var på sit højeste. Ellers et rigtigt lækkert sted med et flot og pænt pool område. Flere dage havde vi nærmest poolen for os selv.

Læs mere

Podere Casetta

Virkelig dejlig bolig med pæne lejligheder og stor grill til hver lejlighed. Stor nybygget pool. Ejerne er meget venlig, men taler kun italiensk, deres søn snakker derimod godt engelsk og kan oversætte hvis det er nødvendigt. Lejlighederne har ingen aircondition, men du kan låne ventilator, hvis det er nødvendigt.

Læs mere

Idyl, landliv, natur og varm gæstfrihed

Vi havde blot to overnatninger her, men det ærgrede os at vi ikke kunne blive! Blev taget imod af værtsparret i deres private bolig og blev beværtede med is, kaffe og en masse info (på italiensk) om huset og gården. Stedet emmer af gårdens lange historie og er indrettet komfortabelt men med respekt for husets oprindelige stil og funktion. Ny superlækker pool og en skøn stor have med mange små hyggekroge og opholdsområder i skyggen med udsigt over den meget smukke omegn. Ligger langt fra alting, som vi kan lide det, men kun 5 minutter fra Monterotondo som er en lille men hyggelig landsby med butik, cafeer og restaurant. Vil helt klart komme tilbage hertil hvis vi skal udforske den sydlige del af Toscana igen. Spændende område med flot natur, fine vandrestier få minutters kørsel derfra.

Læs mere

Fantastisk sted og super søde værter

Levede til fulde op til vores ønsker og forventninger. Vi have en lejlighed med udsigt over pool og bjerge. Vi kunne sidde ude og spise eller slænge os i liggestolen. Lejligheden var meget autentisk møbleret og der var lige hvad der skulle være. Vi havde næsten stedet for os selv det var virkelig skønt. Møblerne ved poolen var rigtig gode. Det var perfekt poolen var indhegnet da vores yngste er knap 2 år. Der var en terrasse med luksus hængekøjer og et stort spisebord til fri afbenyttelse og de have store skildpadder i et murret bassin, dem synes børnene var ret sjove. Værtsparret var meget hjertlige og bød på kaffe men kunne ikke et ord engelsk :)
Stedet indgyder til ro og nærvær med sin familie.
Vi tror ikke det var internet, det fandt vi aldrig ud af.

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo Podere Casetta

Læs mere
 
search map