Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne lille middelalderby ligger smukt i bakkerne 40 km fra kysten (og i denne sammenhæng bør vi nævne de gode sandstrande ved Follonica og Golfo di Baratti) i 550 meters højde over havet.

Her bor omkring 1500 indbyggere, hvilket er nok til, at her er diverse indkøbsmuligheder, barer og et par restauranter, og samtidig tilpas få til, at her altid er en rolige, fredelig og afstressende stemning.
Fra tid til anden kommer et par besøgende forbi for at slentre rundt i de små gader og for at se borgruinen Rocca degli Alberti fra 1100-tallet, men hovedindtrykket er en by fri for turisme.

Området er præget af store mineralske og metalliske forekomster samt af sålkaldte røghuller, der afgiver dampe med temperaturer på mellem 100 og 160 grader. Dette udnyttes fornuftigt nok til at skabe elektricitet og til at opvarme husene i området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Toscana

search map