Feriebolig i Monteroni d'Arbia i Toscana

Podere Stabbia

 
Podere Stabbia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere Stabbia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monteroni d'Arbia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lej et helt hus

Du befinder dig ca. en halv times kørsel syd for den smukke by Siena (17 km), og det skønne landskab omkring dig er unikt i forhold til de øvrige områder. Det bedts ved stedet er, at du ikke kun har mulighed for at udforske Toscana, men også "Den Grønne Perle", naboregionen Umbrien og den smukke Trasimeno-sø. Podere Stabbia er et flot stenhus fra 1700'tallet, som er lige noget for dig, som vil bo komfortabelt, have adgang til pool og bo med skønne omgivelser. Der er kun to lejligheder, og du har mulighed for at leje hele huset.

Slap af ved poolen, eller tag på spændende udflugter

Det er let at koble af ved Podere Stabbia, især ved den lækre udendørspool, hvor du kan slange dig i en liggestol med eller uden parasol. Få en dejlig, forfriskende drink, nogle snacks og en god bog, eller bare slap af, og nyd udsigten over det fantastiske landskab af marker, der lægger sig som et malerisk tæppe af farvenuancer. Ingen anden end du bestemmer, hvordan din dag skal se ud. Når, eller hvis, du føler for at se dig omkring, kan du enten stikke i et par gode sko og gå en tur, eller også kan du, hvis du har cykel med, køre en lang tur ind i landet.

Læs mere om Podere Stabbia

Skal vi grille i aften?

Da du bor i en lejlighed, har du mulighed for selv at kokkerere med stil, når sulten melder sig, hvilket kan være meget praktisk for dig, der vælger at blive hjemme ved poolen. Når aftenen banker på, og du føler for at grille, kan du tænde op i de fælles grill, der er til rådighed i haven (brænde kan købes lokalt). Og hvad smager bedre end frisk grillmad akkompagneret af et godt glas vin? Du kan nyde begge dele under den toscanske stjernehimmel. Hvis du ønsker at forkæle sig selv yderligere, kan du bestille din egen kok og få maden serveret - og lære at lave toscanske specialiteter.

To hyggelige lejligheder

Der er kun to lejligheder i Podere Stabbia, og du har mulighed for at leje hele stedet med plads til op til 14 personer og på den måde have adgang til privat have og pool uden at skulle dele med nogen. Lejlighederne er flotte og komfortable. Indretningen er en blanding af rustikke indslag med synlige, store træbjælker og terracottagulv.
Du får WiFi, aircondition (mod gebyr) i den lejlighed, som hedder Ponente, og ventilation (uden gebyr) i den lejlighed, som hedder Levante, og et fuldt udstyret tekøkken. Der er mulighed for en køjeseng i nogle af værelserne.

Lejlighederne på Podere Stabbia

Levante

Denne lejlighed ligger i stueetagen

Ponente

Denne lejlighed ligger på første sal

Skjul teksten
 
 
search map