Anmeldelser af Podere Cennano

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Podere Cennano

Læs personlige anmeldelser af Podere Cennano som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere Cennano. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Dee og Arne fra Kalundborg boede på Podere Cennano i Monteriggioni fra d. 22. april til d. 1. maj 2010.

Vi er meget glade for at kunne fortælle jer, at vi følte os virkelig trygge over den professionelle behandling vi fik af jer - under hele forløbet. Det hele gik legende let, og I fik det ikke til at se sværere ud end det var. I var også meget imødekommende da vi henvendte os til jer omkring en evt. aflysning af lejemålet i forbindelse med aske-skyen over Europa. Heldigvis startede flyselskabet flyvningen 24 timer før vi skulle afsted mod Italien, og aflysningen kom ikke på tale.

Da vi skulle finde vores lejemål, troede vi i første omgang at vi var kørt forkert - da det ligger (syntes vi) tilpas meget langt ude af en grusvej, men i pragtfulde og absolut rolige omgivelser, som vi bestemt ikke ville være foruden. Da vi havde lejet bil i alle 9 dage, var det overhovedet ikke noget problem. Det skal dog nævnes at man ikke "bare lige" går ud og spiser en aften, der er ca. 10 km. til nærmeste restaurant - det var i vores tilfælde dog ikke noget problem, da køkkenet var godt udstyret til at kokkerere i.

Vi traf ejerne flere gange under opholdet, dog uden de på nogen som helst måde var forstyrrende og blandede sig. Vi mødte kun høflighed og hjælpsomhed, når vil havde spørgsmål omkring lejemålet og omkring, hvad der rørte sig i området, som vi befandt os i. Kort sagt: alt åndede fred og ro.

For ligesom at understrege vores tilfredshed med lejemålet, går vi allerede nu og leger med tanken om at skulle derned igen, og vi kunne ikke drømme om at vælge nogen anden til at arrangere vores lejemål end IN-ITALIA. Kort sagt perfekt betjening til perfekt rejsemål. Vi har allerede nu anbefalet jer til flere andre bekendte.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

San Lorenzo a Linari

Sovicille, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Santa Maria a Poneta

Barberino Val d'Elsa, Toscana

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Preseglie

San Martino della Battaglia, Lombardiet

Relais Corte Paradiso

Peschiera sul Garda, Veneto

Populært i Toscana

search map