Agriturismo i Monteriggioni i Toscana

Podere Cennano

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vi befinder os ca. 12 km fra Siena. For enden af en lille vej ligger Podere Cennano, som består af en hovedbygning og en gammel avlsbygning, der nu er ombygget og blevet til en meget, meget flot selvstændig bolig med plads til syv personer.

Gården langs pilgrimsvejen

Ud over denne store bolig er her en mindre lejlighed i hovedbygningen, hvor ejerne selv har en lejlighed på første etage. Haven er stor, så her er god plads til, at både børn og voksne kan boltre sig. Her er naturligvis også et svømmebassin (på 11,50 x 4,50 meter med en dybde på 160 cm), som er usædvanlig længe åbent, og en stor opmuret grill. Lige forbi huset går for øvrigt den gamle pilgrimsvej, Via Francigena, så det er let at spadsere sig en god tur, så langt man ønsker (sydpå ender den i Rom).

Læs mere om Podere Cennano

Villa Cennano med 7 sovepladser
- Dette selvstændige hus i to plan ligger lidt fra hovedbygningen. På grund af det skrånende terræn ligger begge etager med direkte udgang til haven. På den øverste etage finder du et lækkert køkken med fem gasblus, ovn, grill (!), opvaskemaskine og køleskab med frostboks samt en stor stue med satellitfjernsyn. På den nedre etage er der to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt tre badeværelser (to med bruser, et med karbad). Alle soveværelser har vindue mod haven. Der er indgang til boligen fra begge niveauer, og lige ud for køkkenet, altså på det øvre plan, er der en stor privat terrasse (selvsagt med bord og stole) og plæne, altsammen aldeles ugeneret i forhold til de andre beboere på stedet. Denne bolig er faktisk endnu bedre end de 4 sole, vi giver Podere Cennano.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map