Agriturismo i Monteriggioni i Toscana

L'Antica Magione

 
L'Antica Magione er ikke tilgængelig i øjeblikket
L'Antica Magione er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monteriggioni og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis man vil bo smukt og komfortabelt midt i Toscana uden at betale ”en bondegård”, så finder man intet bedre end L’Antica Magione di Strove, en lille flække ved Monteriggioni !

Bygningen ligger langs bymuren i den lille maleriske landsby Strove midt mellem Firenze og Siena. Man regner med, at dens historie går tilbage til det tidlige 1300-tal, hvor den tjente som befæstet post langs den nærliggende pilgrims- og handelsvej Via Francigena. Siden blev bygningen i flere århundreder beboet af forskellige familier fra en lokale landadel, indtil den i 1700-tallet blev inkorporeret i en større gård.

Læs mere om L'Antica Magione

Hvis man går over den lille ensrettede vej, der løber langs med bymuren, finder man husets svømmebassin på 7 x 14 meter med tilhørende omklædningshus.

I dag er det smukke hus blevet restaureret og rummer fem dejlige værelser, de fire har dobbeltseng eller to enkeltsenge og det sidste har en såkaldt "fransk seng" (dvs. en bred enkeltseng/smal dobbeltseng). Alle soveværelserne har privat badeværelse.
Huset råder desuden over en stor opholdsstue med pejs og satellitfjernsyn, et køkken med ovn, køleskab og opvaskemaskine samt den maleriske have og parkering ved huset.

I Strove finder man levnedsmiddelbutikker og en restaurant, medens man i nærliggende Colle Val d’Elsa (6 km væk) finder alt, hvad hjertet begærer: stort udvalg af restauranter, banker, butikker, gode forbindelser med offentlig transport til resten af Toscana osv. osv.

Skjul teksten
 
 
search map