Agriturismo i Monteriggioni i Toscana

La Caminata

 
La Caminata er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Caminata er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monteriggioni og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne stemningsfulde gamle vingård ligger i klassiske toscanske omgivelser: Til den ene side ser du ud over olivenlundene, til den anden op mod de skovklædte bakker, til den tredje hen over vinmarkerne mod den maleriske, befæstede by Monteriggioni.

Her er fred og ro, for landevejen og al anden menneskelig aktivitet end den landbrugsmæssige (her produceres stadig vin og olivenolie) er passende langt væk. Dog er der ikke langt til Monteriggioni (kun lidt over én kilometer) hvor du finder to restauranter, en bar samt udsalg af typiske, lokale produkter. Det skal da også lige nævnes at en af Toscanas kendeste paninimagere ligger kun 1600 meter herfra.

Læs mere om La Caminata

Lejlighederne er gedigne på den simple og reelle facon med møbler i den traditionelle, rustikke stil kaldet arte povera. Køkkenfaciliteterne er gode med fire gasblus (eller i visse tilfælde elektriske kogeplader), ovn og mikrobølgeovn samt naturligvis køleskab. Alle lejlighederne har egen udeplads med bord og stole. Svømmebassinet ligger lidt fra bygningerne mellem oliventræerne og er 12 x 6 meter stort (og 130 cm dybt).

Læs om lejlighederne på La Caminata

Skjul teksten
 
 
search map