Villa i Monteriggioni i Toscana

Casa Gaia

 
Casa Gaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Gaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monteriggioni og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I en lysning midt ude i skoven, omkring 8 km fra Siena, ligger Casa Gaia. Her forstyrres du kun af fuglenes sang og måske af et vildsvin eller to, men naboer og trafik skal du køre et stykke for at finde. Her er nemlig 1300 meter grusvej at køre fra landevejen.

Kloster i baghaven

Og dog, en slags nabo er her, men der er ingen hjemme ... disse kryptiske ord dækker over, at du omkring 50 meter fra huset finder et forladt kloster, San Leonardo al Lago, fra 1100-tallet.

Læs mere om Casa Gaia

Som at være hjemme hos de lokale

Casa Gaia er omgivet af en stor have, hvor du finder et svømmebassin på 9 x 2½ meter (150 cm dybt), og to terrasser med bord og stole, den ene med udgang fra køkkenet, den anden ud for hoveddøren. Det er et stort, gedigent hus af den type, som minder mere om et italiensk hjem end om en gængs feriebolig, det betyder, at møblerne i stor udstrækning er antikke, at stuen er meget rummelig og beregnet på sammenkomster, og at der ikke er tænkt så meget på det forlorent romantiske og pussenussede.

Villa med 7 sovepladser
- Huset ligger i to plan. I stueetagen finder vi en stor opholdsstue med sofaarrangement og pejs, en suite med denne er der en spisestue med et massivt træbord, som ville være stort nok til 12-14 personer, og derfra kommer vi ud i køkkenet, som er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, fire gasblus, ovn, køleskab, fryser, pålægsmaskine og en stor pejs, der kan bruges som grill. Her er også et badeværelse med bruser og toilet. På første etage er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng (samt udgang til terrasse med udsigt over svømmebassinet og skoven), et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med badekar og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map