Anmeldelser af Borgo San Luigi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Borgo San Luigi

Læs personlige anmeldelser af Borgo San Luigi som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo San Luigi. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

3,5 stjerner til Borgo San Luigi

Borgo San Luigi er placeret perfekt for udflugter og madoplevelser på restauranter i området. Personalet er venligt og imødekommende (lidt doven tilgang af og til), værelserne er fine og autentiske og pool-området er meget fint.

Men:

1: Helt tomt køkken og til dels itu, det er meget fint at man vil ha' gæsterne til at spise på egen restaurant, meen...

2: Samme menu til frokost og aften hver dag hele ugen, det er lidt sløjt i et område der bør være kendt for cuisine. Ikke én eneste pizza på menuen, der heller ikke er specielt børnevenlig.

3: Badeværelser trænger til en opgradering, det er ikke 4-stjernet oplevelser.

4: Elendig WiFi. I 2018. Ikke godt nok.

Monteriggioni som feriedestination

In-Italia's kommentar

Hej Morten Mange tak for din anmeldelse af jeres ophold på Borgo San Luigi. Det er ærgerligt, at opholdet ikke levede op til jeres forventninger, for Borgo San Luigi er normalt meget populær blandt vores gæster, der plejer at sætte pris på service, dejlige omgivelser og en god restaurant. Borgo San Luigi tilbyder hotelværelser og ikke lejligheder, og derfor kan man ikke forvente, at der er madlavningsfaciliteter. Angående det italienske internet så skal du ikke regne med samme standard, som vi er vant til her i Skandinavien. Dette er ofte på grund af den italienske byggestil med tykke, rustikke mure, der gør det svært for signalet at nå frem. Jeg håber, at du trods alt har nydt ferien, og jeg giver dig helt ret i, at Monteriggioni er en dejlig feriedestination : ) Mange hilsner, Amalie

Borgo San Luigi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Borgo San Luigi
Juniorsuite m. balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn

Bedømmelse af Borgo San Luigi

Monteriggioni som feriedestination

Borgo San Luigi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Borgo San Luigi
Dobbeltværelse (classic)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map