Hotel i Monteriggioni i Toscana

Borgo San Luigi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På Borgo San Luigi hersker en familiær stemning, og det behagelige personale tager godt hånd om dig. Grunden - eller rettere sagt parken - er stor, hvilket giver et indtryk af masser af luft omkring dig, og samtidig er den skyggefuld med smukke træer og velduftende blomster. Bygningerne er i smukke sten, som giver en autentisk fornemmelse, og her er flere hyggelige siddepladser, hvor du kan slå dig ned og slappe helt af - måske med noget godt at drikke i den ene hånd, og en bog i den anden.

Duften af lavendel hænger i luften

Man kan sige, at Borgo San Luigi er en oase med sine 60.000 m² park; et roligt sted, hvor du kan trække dig tilbage efter en dag fuld af oplevelser i vidunderlige Toscana. Her har du nemlig en meget strategisk beliggenhed; en af de bedste, hvis du er interesseret i Toscanas smukke kulturbyer. Volterra ligger ca. 35 km. herfra, og til San Giminagno tager det kun 30 min. med bil. Det samme til fantastiske Siena. Andre seværdigheder, du ikke må gå glip af, og som ligger inden for kun en times kørsel, er Firenze og Chiantis skønne bakker, hvor vinrankerne står tæt i et flot mønster. Ud til den toskanske kyst er der ca. 74 km., så får du lyst til en fisk- og skaldyrspasta, og til at mærke sand mellem tæerne, er det en behagelig dagstur at køre til badestederne Cecina Mare og Vada.

Du spiser og drikker godt

På Borgo San Luigi lægger man stor vægt på, at maden skal smage godt og at servicen skal være god. Her er en hyggelig restaurant, som serverer traditionelle retter fra regionen, og til den gode mad kan du vælge fra et stort udvalg af vine. Her er også en bar, hvorfra du kan bestille drinks og cocktails, som du kan nyde ude på terrassen ved poolkanten. Hvis du inden hjemrejsen har lyst til at pakke lidt lækkerier med i kufferten, kan du finde mange i den lille butik på Borgo San Pietro, som sælger lokale produkter.

Du får både kultur, sol, bad og eventyr

I den store have finder du et fint poolområde, hvor du kan slappe af på de varme, solfyldte dage, men får du lyst til at være mere aktiv, kan du derudover spille tennis og fodbold, gå dejlige ture, cykle, deltage i madlavningskurser, køre en tur på en Vespa eller se landskabet fra hesteryg. Mulighederne er nærmest uendelige, og tøv ikke med at spørge personalet til råds eller om hjælp med at booke.

Godt at vide om Borgo San Luigi

Du kan opleve det som lidt kompliceret at finde frem til hotellet, eftersom du kører ad en noget mindre vej, efter du forlader landevejen.

I ny og næ holdes der bryllupper på Borgo San Luigi, og der liver stedet ekstra meget op.

Du bor på hyggelige og komfortable værelser

På Borgo San Luigi findes der i alt 73 værelser, fordelt i forskellige bygninger. De forskellige værelser har alle aircondition, fladskærms-tv, internetopkobling, telefon, minibar og pengeboks.

Læs mere om Borgo San Luigi

Læs om værelserne på Borgo San Luigi

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Borgo San Luigi

Læs personlige anmeldelser af Borgo San Luigi som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo San Luigi. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Borgo San Luigi

Bedømmelse af Borgo San Luigi

Læs mere

3,5 stjerner til Borgo San Luigi

Borgo San Luigi er placeret perfekt for udflugter og madoplevelser på restauranter i området. Personalet er venligt og imødekommende (lidt doven tilgang af og til), værelserne er fine og autentiske og pool-området er meget fint.

Men:

1: Helt tomt køkken og til dels itu, det er meget fint at man vil ha' gæsterne til at spise på egen restaurant, meen...

2: Samme menu til frokost og aften hver dag hele ugen, det er lidt sløjt i et område der bør være kendt for cuisine. Ikke én eneste pizza på menuen, der heller ikke er specielt børnevenlig.

3: Badeværelser trænger til en opgradering, det er ikke 4-stjernet oplevelser.

4: Elendig WiFi. I 2018. Ikke godt nok.

Læs mere
 
search map