Villa i Montepulciano i Toscana

Villa Poggiarone

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne maleriske gamle villa er et skoleeksempel på arkitekturen i denne sydlige del af Toscana. Den store kvadratiske bygning med det karakteristiske dueslag som et lille tårn i midten ser man tit og ofte, og det er en fornøjelse hver eneste gang.

Bo i et drømmelandskab

Her i det bølgende landskab med de klassiske bakker mellem den kendte vinby Montepulciano og den pittoreske Torrita di Siena ligger gården Il Poggiarone. Ejerne holder får, som græsser i de grønne bakker og giver mælk til den gode pecorinoost, og lidt fra gårdbygningerne ligger den gamle hovedbygning, som nu udlejes på ugebasis som en privat villa.

Læs mere om Villa Poggiarone

Tre lejligheder udgør en stor villa

Villaen har indtil for nylig været opdelt i tre boliger, der udlejedes hver for sig, hvilket også har sat sig spor i dens nuværende indretning. Her er således hele tre køkkener, fem badeværelser og tre stuer, hvilket gør huset særdeles velegnet til familier, der ønsker at bo sammen, men dog have mulighed for at trække sig lidt tilbage engang imellem. I haven findes både havemøbler og en pool på 12 x 6 meter, som står til villaens eksklusive disposition.

Villaen på Villa Poggiarone

Villa Poggiarone med 16 sovepladser

ligger i to plan. I stueetagen findes stor stue med plads til 16 personer om spisebordet og køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med bruser. På første sal findes to stuer med køkkenhjørne (den ene har også sovesofa til to personer), to soveværelser med dobbeltseng (det ene med eget badeværelse), yderligere to badeværelser og soveværelse med to enkeltsenge, hvorfra man ad en vinkeltrappe kan komme op til tårnværelset, hvor der findes en dobbeltseng. Her er for resten også vaskemaskine og satellitfjernsyn.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map