Villa i Montepulciano i Toscana

Villa Poggiarone

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne maleriske gamle villa er et skoleeksempel på arkitekturen i denne sydlige del af Toscana. Den store kvadratiske bygning med det karakteristiske dueslag som et lille tårn i midten ser man tit og ofte, og det er en fornøjelse hver eneste gang.

Bo i et drømmelandskab

Her i det bølgende landskab med de klassiske bakker mellem den kendte vinby Montepulciano og den pittoreske Torrita di Siena ligger gården Il Poggiarone. Ejerne holder får, som græsser i de grønne bakker og giver mælk til den gode pecorinoost, og lidt fra gårdbygningerne ligger den gamle hovedbygning, som nu udlejes på ugebasis som en privat villa.

Læs mere om Villa Poggiarone

Tre lejligheder udgør en stor villa

Villaen har indtil for nylig været opdelt i tre boliger, der udlejedes hver for sig, hvilket også har sat sig spor i dens nuværende indretning. Her er således hele tre køkkener, fem badeværelser og tre stuer, hvilket gør huset særdeles velegnet til familier, der ønsker at bo sammen, men dog have mulighed for at trække sig lidt tilbage engang imellem. I haven findes både havemøbler og en pool på 12 x 6 meter, som står til villaens eksklusive disposition.

Villaen på Villa Poggiarone

Villa m. privat pool

ligger i to plan. I stueetagen findes stor stue med plads til 16 personer om spisebordet og køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med bruser. På første sal findes to stuer med køkkenhjørne (den ene har også sovesofa til to personer), to soveværelser med dobbeltseng (det ene med eget badeværelse), yderligere to badeværelser og soveværelse med to enkeltsenge, hvorfra man ad en vinkeltrappe kan komme op til tårnværelset, hvor der findes en dobbeltseng. Her er for resten også vaskemaskine og satellitfjernsyn.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Poggiarone

Læs personlige anmeldelser af Villa Poggiarone som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Poggiarone. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Villa Poggiarone

Juli 2018 - Villa Poggiarone

Læs mere

Rummeligt hus for stor familie, placeret i smukt terræn

der rigeligt med store soveværelser og rigeligt med gode badeværelser, hvilket gør huset meget velegnet til et større selskab, som vores bestående af tretten personer i alderen 3 - 66 år. Man kan spise udenfor under en solskyggende konstruktion, hvilket vi faktisk gjorde hver dag, der er også fin plads indendørs i den store stue med køkken og opholdsrum med tv.
Poolen er OK, som en af teenagerne sagde.
Landskabet er ualmindeligt smukt og levende, med de fineste bakker, slugte, dale, vinmarker osv.
Montepulciano er en kanon by, som vi ikke bliver trætte af. COOP i Torrita di Siena er aldeles velassorteret.

Læs mere

Lækkert hus

Villaen er et super dejligt sted, men meeeeeget svært at finde! Det tog os over 1 time at finde det, selvom vi spurgte om vej flere gange. Fluenet er ikke noget som bruges??
Derfra var alt skønt og dejligt; udsigt, hus, pool, byerne omkring huset....vi gør det gerne igen.

Læs mere

Skønt sted

Vi har haft 14 dejlige dage med børn, svigerbørn og børnebørn. Skøn beliggenhed - da vi endelig fandt det - med vidunderlig udsigt hele vejen rundt. Huset er godt indrettet med plads til 4 familier med børn både inde og ude inkl. fin pool.

Kørselsvejledning: I rundkørslen før Territa di Siena køres efter Montepulciano (ad S135). Efter ca. 1 km kommer man til et mærkeligt "kryds". Her køres efter Montefollonico - (til højre - og straks efter til venstre). Efter 3- 4 km. er der skilt til venstre til Agriturismo Poggiarone (og derefter til højre efter 20 meter) - ad grusvej ca. 1½ km.

Læs mere

Smukt hus med smuk udsigt

Huset ER meget svært at finde – og jeg må hermed opfordre In-Italia til at få opdateret kørselsvejledningen med GPS koordinaterne snarest muligt. Den nuværende beskrivelse kan ikke anvendes til at finde huset.
Huset ligger simpelthen SÅ smukt, der er den fineste udsigt hele vejen rundt, og landskabet er bare så flot! Huset er stort, og der var fine sovepladser til os alle 11.
Huset har 3 køkkener, og det er dejligt med hele 3 køleskabe. Det er kun køkkenet i stueetagen der er udstyret med køkkengrej, men her er der så også så fint nok til alle. Der er vaskemaskine til fri afbenyttelse, det er også et plus.
(Vi fandt huset med rene viskestykker, karklude, vasketabs til opvaskemaskinen, olie, salt/peber mv, grillkull og vaskepulver – dejligt ikke at skulle starte forfra med dette ved ankomsten)
Udearealerne er dejligt åbne og poolen er stor og velholdt.
Det er mig en gåde at der ikke bruges et par 100 euro på at få dette sted helt op at stå. Det har potentiale til at blive helt fantastisk, men falder på kedelige småting som:
dårlige udemøbler – der var knapt nok stole til os 11. De to slidte plastikborde var holdt sammen af gaffatape og gik fra hinanden, hver gang vi flyttede rundt på dem.
Utæthed fra badeværelse på første, der tydeligt har lavet vandskade i stueetagen, og nu giver mug-lugt i det ene soveværelse og badeværelse.
Helt vildt mange fluer i køkkenet (som jo nok skyldes den gård, man er nabo til, men som er meget irriterende) Måske kunne der investeres i insektnet for vinduer og døre i stueetagen?
Alt i alt nød vi opholdet, men det kan ikke blive til mere end 3 stjerner fra os.

Læs mere

Vidunderlige Toscana

Villa Poggione var en smuk og stor villa .Præcis hvad vi behøvede .Vi var 13 voksne, 1 barn. Nederste etage lugtede desværre af skimmel / fugt, der er et problem for folk med allergi. Huset ligger på landet .Familien havde får, der var i nærheden, hvilket betød en utrolig mængde af fluer i og uden for huset .I nogle værelser højere op i huset, var det ikke at bo i på grund af forskellige former for biller, der havnede i sengene, når det blev mørkt. Ikke helt ok .Derudover ligger huset godt til at foretage korte udflugter til hyggelige landsbyer.

Læs mere
 
search map