Villa i Montepulciano i Toscana

Villa Cerretini

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vi befinder os i det sydøstlige Toscana, nærmere bestemt 15 km fra den prægtige renæssanceby Montepulciano og kun én enkelt km uden for den mindre kendte småby Valiano, der dog stadig er så stor, at du kan købe ind samt gå på bar og restaurant.

Hus med udsigt

Villaen er af nyere dato, og skønt den ikke lever op til manges forestillinger om det autentiske rustikke Toscana, så får du mange sengepladser og en god beliggenhed for pengene. Foran huset finder du en frodig have med et 12 x 6 meter stort svømmebassin (dybde 1,40 meter), som er til gæsternes private brug. Fra bassinet har du god udsigt over landskabet. I haven er der også bord og stole samt grill.

Læs mere om Villa Cerretini

Villa med 12 sovepladser (ca. 175 m²):
- Villaen er ca. 175 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen finder vi et spisekøkken, en stue med sovesofa til to personer, to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bruser. På første sal (adgang via ydre trappe) er der endnu en stue med køkkenhjørne, pejs og sovesofa til to personer, to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse med toilet og bruser. Fra stuen har du adgang til en terrasse med bord og stole, hvorfra du har en flot udsigt. Huset er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine og satellitfjernsyn.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Cerretini

Læs personlige anmeldelser af Villa Cerretini som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Cerretini. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Villa Cerretini

Læs mere

Karin og familie fra Horsens boede på Villa Cerretini i Montepulciano fra d. 15. til d. 22. oktober 2011.

Det har været en dejlig uge. Skønt hus hvor vi virkelig nød det både inde og ude. Var på flere spændende ture. Vi havde et lille barn på 1½ år med, og kunne måske foreslå at der er en barneseng og stol i huset. Heldigvis havde vi selv taget med. Skøn tur!

Læs mere

Bedømmelse af Villa Cerretini

Læs mere

Bedømmelse af Villa Cerretini

Læs mere

Bedømmelse af Villa Cerretini

Læs mere

Bedømmelse af Villa Cerretini

Læs mere
 
search map