Agriturismo i Montepulciano i Toscana

Sanguineto

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Beliggende i nærheden af Montepulciano vil alle behov kunne dækkes. De nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. 2 km væk og der er flere gode restauranter i Montepulciano.

Restaurering af hovedbygningen

Hovedbygningen er smukt restaureret med respekt for bygningens oprindelse. Dette ses blandt andet på terra cotta-gulvene og de fritliggende bjælker i lofterne i de stilfulde og velindrettede lejligheder.

Læs mere om Sanguineto

Møbleret fællesterrasse og pool, legeplads og bocciabane

Udeområdet er virkelig flot og velholdt, med græsplæner, buske, palmer og roser. Midt i alt dette findes en møbleret terrasse og neden for denne ligger svømmebassinet (17 x 9 m) med liggestole og parasoller. I et hjørne af haven er der en boccia-bane og en legeplads med gynger og rutschebane.

Reception, spisesal og vaskemaskine

I en nyere bygning finder man receptionen og en spisesal, hvor der serveres morgenbuffet, som kan bestilles og betales på stedet. Gæsterne har desuden mulighed for at benytte fælles vaskemaskine og (dårligt vedligeholdte) mountain-bikes.

6 ud af 9

Sanguineto huser 9 lejligheder i alt. In-Italia udlejer 6 af dem.

Læs om lejlighederne på Sanguineto

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Sanguineto

Læs personlige anmeldelser af Sanguineto som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Sanguineto. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Sanguineto

Smukt

Smukt sted, smuk udsigt, smukt område og dejligt personale. Dejlig pool og gode trænings faciliteter. Eneste lille minus er at det ligger så tæt på vejen, men til gengæld er det også nemt at finde. Ellers meget velholdt og meget rent.

Læs mere

Dejligt sted - fantastisk udsigt

Sødt personale - meget fin morgenmad for meget rimelig pris. Dejlig bolig og skøn swimmingpool Pænt rent og fantastisk udsigt. Ægte Toscana

Læs mere

dejligt poolområde

Generelt meget tilfreds - eneste minus er sofasengen i stuen - madrassen er simpelthen for tynd - kan kun anbefales til børn under 7 år.

Det kunne være rigtig rart hvis personalet kunne tale engelsk/tysk.

Læs mere

Michael og rejseselskab fra Karlslunde boede på Sanguineto i Montepulciano fra d. 9. til d. 16. juli 2011.

Vi havde en dejlig tur og et skønt ophold hos Sanguineto. Stedet har en pragtfuld beliggenhed - eneste minus er, at man er tvunget til at køre til byen. Lejlighederne er pæne med en god størrelse. Super hyggeligt.
Også tak for god service fra in-italia

NB! Eneste tip er prisen på rengøring. Halver den og læg den til prisen på opholdet istedet. Ellers virker 60 EUR som "tyveri".

Læs mere

Bedømmelse af Sanguineto

Læs mere
 
search map