Anmeldelser af Podere San Bono

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Podere San Bono

Læs personlige anmeldelser af Podere San Bono som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere San Bono. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Podere San Bono

Skønt område nær til Montepluciano. Dejligt stort hus. Meget velholdt. Skøn pool. Værtsfolk der var meget venlige, de taler kun italiensk. Et hus vi godt kunne vende tilbage til.

Podere San Bono
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Podere San Bono
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Jakob og familie fra Kolding boede på Podere San Bono i Montepulciano fra d. 3. til d. 17. juli 2010.

Det var fjerde år i træk vi rejste med In-italia. Det fungerer altid rigtigt godt.
Beliggenheden var perfekt, med kort til mange seværdige byer.
Men og det var et eller nærmere to store men,- værtsparret var der alt for meget, vi havde lejet huset men måtte finde os i at de delte poolen og haven med os, og også havde deres børnebørn med så de kunne bruge have og pool. Normalt kommer værterne en gang om dagen og renser pool og vander, men sådan var det ikke her, de var der mange timer om dagen og havde endda en lejlighed i huset- det kan man ikke se på hjemmesiden.

Det blev for meget da de den ene morgen startede deres bæltekøretøj inden vi var stået op og kørte rundt om poolen hele dagen, og dagen efter startede de en benzindreven buskrydder klokken 6 om morgenen som de så havde igang i et par timer rundt om huset. Så tog vi afsted et par dage før tid, det forstod værtsparret ikke.

Det andet men var at der var fyldt med hvepse, overalt i haven var der underjordiske hvepseboer, i havegrillen var der også og selv i benene til bænken, der stod op af hoveddøren var der et hvepsebo. Så vi indkasserede et par hvepsestik, og skulle hele tiden være meget opmærksomme på hvepsene, der var særligt pågående om eftermiddagen.

In-Italia's kommentar

Hej Jakob. Vi er kede af at I ikke har været helt tilfredse med opholdet på Podere San Bono - vi har videregivet jeres kommentarer til vores samarbejdspartner, og tilføjet en note på hjemmesiden om, at værtsparret ofte er tilstede. Venlig hilsen Johanne, In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Thomas og familien fra Gentofte boede på Podere San Bono i Montepulciano fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Vi var rigtig glade for byen og område. Opholdsstedet mere end levede op til vores forventninger. Poolen var faktisk bedre end billederne. Det eneste negative var at værtsfamilien stort set kom forbi hver eneste dag, hvilket nok burde have været oplyst. Alt efter smag og behag ville man så kunne vælge om man er til det. Vi er det nok ikke.

Vi har nu booket gennem jer flere gange og det er noget vi anbefaler andre at gøre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map