Villa i Montepulciano i Toscana

Podere San Bono

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Indtil for få år siden blev hver etage i huset nemlig udlejet separat, så det fungerer fint som to selvstændige lejligheder, samtidig med at du deler alt det udendørs.

Fredfyldt beliggenhed

Huset har en fin have med havemøbler, hvorfra man kan nyde de fredfyldte og næsten idylliske omgivelser. Svømmebassinet (6 x 12 m) med liggestole og parasoller ligger 6-8 trin neden for haven. Der er ingen trafik i nærheden af huset, hvilket også skyldes at de sidste 300 m frem til huset er grusvej. Nærmeste indkøbsmuligheder er ca. 3 km væk. Den flinke værtsfamilien bor lige i nærheden og kommer tit forbi for at passe haven og poolen.

Læs mere om Podere San Bono

Mange spændende byer i kort afstandEt besøg i Montepulciano (6 km) og de øvrige byer i nærheden, herunder også Pienza, kan varmt anbefales. Vil man køre lidt længere, ligger Siena og Arezzo samt Orvieto i Umbrien inden for rimelig afstand.

Villa med 9 sovepladser:
Husets 140 m² fordeler sig på to plan.
- Fra terrassen kommer man ind i en kombineret opholds- og spisestue med køkkenhjørne. Derfra er der adgang til to soveværelser, et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge, og badeværelse med toilet og bruser.
- Første sal kommer du til ad en udvendig trappe og yderligere 8-10 trin indenfor. Her finder du køkken med spiseplads, to soveværelser med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og to badeværelser med toilet og bruser.
Huset er udstyret med vaskemaskine.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Poggiarone

Montepulciano, Toscana

Casa Bella

Torrita di Siena, Toscana

Villa Poggio Golo

Montepulciano, Toscana

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Populært i Toscana

search map