Villa i Montepulciano i Toscana

Podere San Bono

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Indtil for få år siden blev hver etage i huset nemlig udlejet separat, så det fungerer fint som to selvstændige lejligheder, samtidig med at du deler alt det udendørs.

Fredfyldt beliggenhed

Huset har en fin have med havemøbler, hvorfra man kan nyde de fredfyldte og næsten idylliske omgivelser. Svømmebassinet (6 x 12 m) med liggestole og parasoller ligger 6-8 trin neden for haven. Der er ingen trafik i nærheden af huset, hvilket også skyldes at de sidste 300 m frem til huset er grusvej. Nærmeste indkøbsmuligheder er ca. 3 km væk. Den flinke værtsfamilien bor lige i nærheden og kommer tit forbi for at passe haven og poolen.

Læs mere om Podere San Bono

Mange spændende byer i kort afstand

Et besøg i Montepulciano (6 km) og de øvrige byer i nærheden, herunder også Pienza, kan varmt anbefales. Vil man køre lidt længere, ligger Siena og Arezzo samt Orvieto i Umbrien inden for rimelig afstand.

Villa med 9 sovepladser:
Husets 140 m² fordeler sig på to plan.
- Fra terrassen kommer man ind i en kombineret opholds- og spisestue med køkkenhjørne. Derfra er der adgang til to soveværelser, et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge, og badeværelse med toilet og bruser.
- Første sal kommer du til ad en udvendig trappe og yderligere 8-10 trin indenfor. Her finder du køkken med spiseplads, to soveværelser med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og to badeværelser med toilet og bruser.
Huset er udstyret med vaskemaskine.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Podere San Bono

Læs personlige anmeldelser af Podere San Bono som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere San Bono. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Podere San Bono

Skønt område nær til Montepluciano. Dejligt stort hus. Meget velholdt. Skøn pool. Værtsfolk der var meget venlige, de taler kun italiensk. Et hus vi godt kunne vende tilbage til.

Læs mere

Jakob og familie fra Kolding boede på Podere San Bono i Montepulciano fra d. 3. til d. 17. juli 2010.

Det var fjerde år i træk vi rejste med In-italia. Det fungerer altid rigtigt godt.
Beliggenheden var perfekt, med kort til mange seværdige byer.
Men og det var et eller nærmere to store men,- værtsparret var der alt for meget, vi havde lejet huset men måtte finde os i at de delte poolen og haven med os, og også havde deres børnebørn med så de kunne bruge have og pool. Normalt kommer værterne en gang om dagen og renser pool og vander, men sådan var det ikke her, de var der mange timer om dagen og havde endda en lejlighed i huset- det kan man ikke se på hjemmesiden.

Det blev for meget da de den ene morgen startede deres bæltekøretøj inden vi var stået op og kørte rundt om poolen hele dagen, og dagen efter startede de en benzindreven buskrydder klokken 6 om morgenen som de så havde igang i et par timer rundt om huset. Så tog vi afsted et par dage før tid, det forstod værtsparret ikke.

Det andet men var at der var fyldt med hvepse, overalt i haven var der underjordiske hvepseboer, i havegrillen var der også og selv i benene til bænken, der stod op af hoveddøren var der et hvepsebo. Så vi indkasserede et par hvepsestik, og skulle hele tiden være meget opmærksomme på hvepsene, der var særligt pågående om eftermiddagen.

Læs mere

Thomas og familien fra Gentofte boede på Podere San Bono i Montepulciano fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Vi var rigtig glade for byen og område. Opholdsstedet mere end levede op til vores forventninger. Poolen var faktisk bedre end billederne. Det eneste negative var at værtsfamilien stort set kom forbi hver eneste dag, hvilket nok burde have været oplyst. Alt efter smag og behag ville man så kunne vælge om man er til det. Vi er det nok ikke.

Vi har nu booket gennem jer flere gange og det er noget vi anbefaler andre at gøre.

Læs mere

Bedømmelse af Podere San Bono

Læs mere
 
search map