Anmeldelser af Le Colombelline

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Le Colombelline

Læs personlige anmeldelser af Le Colombelline som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Colombelline. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Per og familie fra Hørsholm boede på Le Colombelline i Montepulciano fra d. 16. til d. 22. juli 2005.

Colombelline har en fantastisk belligenhed og hele området er utrolig chamerende. Alt i alt var stedet ok værtsparet er meget imødekommende og venlige, men hvis lejlighederne skal stå med 4 stjerner, så kræver det nok at udlejeren gør sig betydlig mere umage med:
- rengøring og rensning af pool
- udskiftning af defekte havemøbler og parasoler
- udskifning og opfyldning af manglende/defekte glas, knive,kopper og expresso kander i lejlighederne. fjernelse af spindelvæv i lejlighederne reperation af myggenet på vinduerne.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Niels og familie fra Venderup boede på Le Colombelline i Montepulciano fra d. 23. til d. 30. juli 2005.

Det var 4. gang vi besøgte området, og alle gange har vi benyttet os af Agroturismo - så det er vel ikke overraskende, at vi sætter pris på såvel ferieform som område, og vore prioriteringer har været: en smuk og funktionel bolig, svømmebassin, rolige og smukke omgivelser. De følgende betragtninger vil derfor være en konkret vurdering af la colombelline sammenlignet med de øvrige steder vi har besøgt i området.
På plussiden:
- smuk bolig med flot beliggenhed og udsigt.
- imødekommende værtsskab der kommunikerede fint på engelsk og lod os tage lejligheden i besiddelse straks ved ankomsten lidt over middag.
På minussiden:
- Rengøringsstandarden ude (svimmingpool) og inde (specielt køkken/køleskab) beskeden. Da vi påtalte et betragteligt "kulturlag" i køleskabet var svaret et afvæbnende "no problem"
- Udstyret i køkkenet var for ringe (for lidt service og bestik) - og tilfældigt. (bl.a. kaffemaskine og brødrister der ikke kunne tilsluttes stikkontakterne).
- Blandt de øvrige beboere af huset var 3 belgiske familier med mange børn, der med en vældig larm og en gevaldig masse udstyr til at slå tiden ihjel besatte området - specielt selvfølgelig i
og omkring svømmebassinet - så vi nogle dage var nødt til at forlade stedet for at finde ro.....
- Vandet forsvandt et døgn - uden varsel - og trods forespørgsler fik vi ikke tilfredsstillende information om reparation og tidsperspektiver.
Konkluderende:
Et udmærket sted, men prisen taget i betragtning er det ikke netop det sted vi vælger for vores næste ophold i Montepulciano (og dem bliver der sikkert flere af)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Ole og familie fra Holte boede på Le Colombelline i Montepulciano fra d. 25. juni til d. 9. juli 2005.

Vi havde en dejlig tur til montepulciano - det er en dejlig by især om aftenen. Opholdsstedet levede op til vores forventninger. Det var helt OK.
Vi har været i området før derfor ville vi prøve et sted vi ikke havde besøgt og det var Perugia - det er en dejlig by som måske er lidt overset- det er gode butikker og historiske gader.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Christian og familie fra Randers boede på Le Colombelline i Montepulciano fra d. 17. til d. 24. juli 2004.

Vi har haft en kanon tur. Byen og området er meget smukt. Vi kunne helt sikkert finde på at vende tilbage dertil en anden gang. Opholdsstedet levede op til vores forventninger og mere til. Vi havde inden afrejse læst rejse rejseberetninger fra stedet på jeres hjemmeside. De var ikke alle positive. Vi kan ikke nikke genkendende til nogle af de episoder som andre har haft. Måske vores vært har hævet standarden! Vi har kun ros til overs for stedet det lå meget smukt med en fantastisk udsigt over Montepulciano. Det er bestemt værd at kører 3 km på grusvej for at komme ud til de smukke og rolige omgivelser. Værten var flink og hjælpsom og arrangerede en vinsmagning af det vin, han selv producerede. Det blev serveret sammen med diverse Toskanske delikatesser. Oveni det rundvisning i hans vinproduktion. Det var en god oplevelse. Værtens egen vin Bandinello er for øvrigt meget god og kan anbefales.
Et godt tip må være restauranten 3 Stelle Superpizza i kørselsretning mod Chianciano Terme. Et rigtigt hyggeligt sted med god mad til billige penge. Hvis man er vinkelsker som os. Så må man heller ikke snyde sig for en udflugt til Montalcino som jo nok laver noget af det bedste vin i Italien Brunello. Endvidere er en udflugt til Perugia også et besøg værd, det er en meget smuk by. Hvor man kører på rulletrappe gennem en gammel borg for at komme op til byens torv og centrum. På vejen hjem kan man jo så dreje af ved Trasmani Søen. Der er i øvrigt kun 85 km fra Montepulcaino til Perugia. Det siger sig selv at man naturligvis også skal besøge Siena. Lige øst for Siena er hovedvejen er S408 vejen som fører dig forbi alle Vinslottene i Chianti Classico. Her bør man tage det første slot sommer ligger i byen Brolio. Fantastisk flot og med en top restaurant for foden ved opkørselen til slottet. Maden er en kæmpe oplevelse og kokken underholder med egen musik senere. Meget hyggelig sted midt i en lille skov for foden af slottet. Vi har nydt opholdet og har kun positive ting at sige om jer stedet lokalbefolkningen osv.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Helen og familie fra Jyllinge boede på Le Colombelline fra den 2. til den 9. august 2003 efter at have tilbragt en uge på Agriturismo La Palazzina ved Palaia:

Vejviseren på bagsiden af Le Colombellines brochure var lettere forvirrende. Det lykkedes os at cirkulere en del rundt, inden det lykkedes os at finde det. Vi endte med at konkludere, at billedet på brochurens inderside måtte være taget fra Le Colombelline op mod Montepulciano og S. Biagio, og så kunne vi gætte os til retningen på huset. Vi blev først vist ned til en lejlighed i huset 300 meter fra 'hovedbygningen'. Lejligheden var isoleret set ok, men beliggenheden var intet i forhold til hovedbygningen. Dette hus ligger nede blandt nogle træer, og man har slet ikke samme udsigt, som fra hovedhuset. Godt nok er der swimmingpool, men den er på størrelse med vores eget lille soppebassin i haven i Danmark! Heldigvis var der en lejlighed ledig i 'hovedbygningen', så den fik vi i stedet for. Det var lejligheden lige ud for toppen af trappen op til 1. sal. Lejligheden var dejlig rummelig og havde en fantastisk udsigt fra stue/køkken mod swimmingpool og vinmarker, fra soveværelse mod vinmarker og Montepulciano. Vi kunne faktisk ligge i sengen om aftenen og beundre Montepulciano lyse om kap med stjernerne! Helt fantastisk. Men selve lejligheden var temmelig nusset. Der var spindelvæv i vindueskarmene, og vi måtte iværksætte en rengøring af køkkenet inden vi selv havde lyst til at lave mad i det eller spise af servicen. De sidste gæster havde været noget 'hurtige' med opvasken samt endelig rengøring af køkkenet, og dette var åbenbart undgået forvalterens/ejerens opmærksomhed. Sofaen i opholdsrummet så ud til at gro hår ud, så den fik et lagen over sig, så vi kunne holde ud at sidde i den. Selvom husets beliggenhed og omgivelserne var perfekte, men det var tydeligt, at ejeren ikke, som det var tilfældet med La Palazzina, selv var bosiddende på stedet. Der blev klippet pænt hæk og vandet græs (klokken 02.00 hver nat!), men der manglede 'omsorg' for stedet. For eksempel manglede vi vand det meste af en dag inden der var nogen vi kunne komme til at meddele det. Vi så kun poolen blive støvsuget én gang på en uge, og det var efter at pumpen en hel dag ikke havde virket og der var flere døde dyr i vandet end levende omkring det! Faktisk var der også en del bittesmå levende dyr, der svømmede rundt i vandet. Om søndagen blev alle gæster inviteret til vinsmagning og 'get-together' på Palazzo Bandino. Det var en rigtig sød ide, dog lå Palazzo Bandino længere væk fra huset end forventet (efter Chianciano Terme mod Chiusi). Vi syntes desuden vældig godt om, at bo tæt (3 km) på Montepulciano, da vi holder meget af at kunne tage ud og spise om aftenen eller blot gå en tur i den nærliggende by om aftenen. Det var lidt mere begrænset i Palaia, da der ikke var meget at komme efter i byen. Området og byerne omkring Montepulciano kræver jo en mange siders beskrivelse i sig selv. Vi vil blot nævne, at vi synes utrolig godt om Pienza, som er en meget smuk og romantisk by med en fantastisk udsigt.

Hvis vi skal komme med et godt tip til førstegangsrejsende til Toscana, som os selv, der vil nyde godt af de gode vine, så er det: smag så mange vine I kan komme til på diverse fattoria'er og enoteca'er, og køb så vinen og årgangen I kan lide i supermarkedet. Der er den billigere. Vi købte bl.a. en rigtig god Brunello di Montalcino 1998 fra Banfi på produktionsstedet og så den dagen efter i supermarkedet 5 Euro billigere. Vi var på nogle dejlige vinruter syd for Montalcino ud fra bogen "En vinrejse i Toscana". Bogen kan godt anbefales til brug for vinkendere og novicer.
Vi havde en god oplevelse i Toscana og en rigtig god oplevelse af In-Italias anbefalinger og vejledning.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2003
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Charlotte, Peder, Agnethe og deres familier boede i hele tre lejligheder på Le Colombelline fra den 19. til den 26. juli.

Peder:
Har I været glade for byen og området? Ja, begge dele har levet op til forventningerne.
Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger? Ja - men:
1) I burde have oplyst om, at man skal køre 3,3 km på en meget støvet og noget ujævn grusvej inden man når opholdsstedet.
2) Køkkenforholdene i vores toværelseslejlighed var noget dårligere end forventet - og i hvert tilfælde ringere end i 3-værelseslejlighederne (vi boede i den gamle mølle). I 3-værelseslejlighederne var der separat køkken - i vores var køkkenet placeret i opholdrummet, der samtidig fungerede som soverum. Dertil var der ingen plads at tilberede maden på - kun vask og komfur klods op ad hinanden. Hvis man baserer sin ferie på selv at lave mad er det generende med så lidt plads. Endvidere kunne køleskabet også være større og køle bedre. Vi var meget glade for den opmurede grill udenfor.
3) Der manglede en del basale køkkenredskaber (skærebræt, grydeske, køkkenkniv m.v.). Det skal dog nævnes at ejeren skaffede disse ting i løbet af 12 timer.
4) Der var problemer med vandafledningen de første par dage. Dette problem blev dog løst så hurtigt som muligt efter en dags arbejde med nedlægning af nyt afløb i marken udenfor.
Har I tips til de næstekommende? Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os? Gode senge. Venlig ejer. Fint vinsmagningsarrangement. Fint aftensmadarrangement.

Agnethe:
Vi synes byen og området var helt fine, landskabet var meget smukt og Montepulciano er en smuk og spændende lille by. Opholdsstedet var ikke helt, som vi forventede, idet vi fik et andet sted, end det der blev vist på billedet - dvs. swimmingpoolen var mindre end forventet ud fra billedet på nettet. Vi fik en bolig et lille stykke vej fra hoved huset. Det var så rart på anden vis, idet vi kunne være mere uforstyrrede der hvor vi var, end hvis vi havde boet i hovedhuset. Huset var ellers fint, men der var visse mangler, såsom at der ikke var noget opvaskemiddel og vaskepulver - det skal der muligvis heller ikke være, men det havde vi regnet med. Det ville nok være en god ide at gøre opmærksom på det til fremtidige gæster, så man har noget med til weekenden, hvor man ankommer. Vasken i et af husene var stoppet og toilettet fulgte hurtigt efter med at være stoppet, det skal så siges til ejerens ros, at han straks iværksatte en håndtering af problemet og gravede hele dagen for at få rørene til at fungere igen. Desuden var der en stor hvepsebolig under et af tagspærene, som han også kom og fjernede straks han blev gjort opmærksom på det. Så han var meget serviceminded, men tingene burde nok have været efterset og bragt i orden fra starten af, før vi ankom. Middagen på hans landsted var vældig god og til en meget rimelig pris, det var et fint indslag til topkarakter. Alt i alt var det et godt sted.

Christine:
Ja i det store hele har vi vaeret glade for turen - Men jeg maa desvaerre sige' men'. Jeg har vaeret i omraadet adskillige gange of boet mange steder. Det er et virkeligt et smukt sted. Dog svarede huset ikke til vores forventninger. Jeg syntes vi betalte alt for meget for det vi fik. Foerst havde vi regnet med at bo paa Le Colombelline som ligger paa toppen af en bakke med et stort swimming pool. Istedet blev vi indlogeret i huset laengere nede i dalen - som kun har en meget lille pool. Da jeg specielt havde oensket et hus med swimming pool fordi jeg gerne ville have haft at vi allesammen kunne svoemme hver dag (ikke kun boernene) var det en meget stor skuffelse. Jeres brochure var her direkte misvisende og jeg ville ikke havde betalt saa meget for den lille svoemme poel hvis jeg havde vidst bedre.
Dernaest oplevede min bror som boede i tovaerrelses lejligheden en helt raekke problemer og jeg syntes faktisk at i skulle refundere nogen af pengene til ham. I de foerste dage var WCer og vask stoppede. Dernaest fandt vi et hvepsebo under taget. Der var ingen bestik etc. De var meget flinke til at loese problemerne - men det var ikke ok at betale for den
oplevelse. Lejlighederne var daarligt udrustede i forhold til det man ellers ser. Jeg har som sagt vaeret i omraadet mange gange. Ingen sulfo, ingen saebe, ingen affaldsposer osv. Koekken redskaber og stel var daarligt rengjorte. Det er ikke en god ide at forlade sig paa de forrige turister. Huset i dalen havd mange myg og det var utroligt varmt. Jeg valgte huset paa toppen af bakken netop fordi jeg vidste at der altid er en frisk vind paa toppen af bakkerne i Toscana. Saa alt i alt var jeg ret skuffet.

In-Italia's kommentar

Disse tre svar illustrerer smukt, hvor forskelligt man kan se på samme sag. Hvad lejlighedernes placering i de to bygninger angår, så har vi aldrig selv tænkt på, at der skulle være nogen væsentlig forskel, men som konsekvens af kritikken har vi nu specificeret alle lejligheders placering på gården.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2003
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3 4
 
search map