Anmeldelser af Le Colombelline

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Le Colombelline

Læs personlige anmeldelser af Le Colombelline som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Colombelline. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Toskana

Super sted i rolige omgivelser.
Vi boede som de eneste i huset de første 2 dage , Så nød virkelig stilheden , selvom afstanden til byen er kort hører man intet

Super sted

Le Colombelline
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Le Colombelline
Toværelseslejligheden Aquila (1. sal)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Stephan og familie fra Kirchzarten i Tyskland har holdt ferie i Le Colombelline i Montepulciano den 26.-31. marts 2013.

... Vi er påskedag vendt tilbage til hverdagen fra Toscana og kan se tilbage på en - rejserteknisk set - dejlig ferie.
Desværre har dels køligt, blæsende vejr og mindre helbredsproblemer forringet ferien lidt.

Jeres anmodning om en "rejsebeskrivelse" kan jeg så altså kun give i begrænset omfang. Derfor de følgende korte stikord:

Vores destination, Casa Le Colombelline, fandt vi nemt takket være vores navi-system. Hvorvidt kørselsvejledning er tilstrækkelig, kan vi ikke sige, da vi ikke brugte den.

Le Colombelline er en smuk og dejligt afsides beliggende Agriturismo, vores lejlighed "Torre" (der som navnet antyder var to etages og lå i "Tårnet") var god.

To ting vi gerne vil fremhæve:

På den ene side, den imponerende, ægte gæstfrihed fra ejeren Gabriele Valeriani og hans datter Marta og hele holdet på Silvia i spa-området i hovedhuset Palazzo Bandino (Chianciano Terme).
Og på den anden side de gode vine fra Signore Valeriani, de er til salg for yderst rimelige priser på Palazzo Bandino, velkomstdrink og to, tre gave flasker inkluderes.

Vi kan altså anbefale hele arrangementet til folk som os, der indtager feriestedet med med respekt og interesse for værter og værtslandet, og som foretrækker en toscansk-rustik lejlighed med oprigtige, gæstfrie værter fremfor et perfekt luksushotel med anonyme ejere.

Med venlig hilsen
Stephan

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen
Frøydis Marie og familie fra Oslo i Norge boede på Le Colombelline i Montepulciano fra d. 21 til d. 28. juli 2012.

Jeg og min familie (3 voksne, 3 børn - 11, 9, 7) havde en dejlig ferie i Le Colombelline og vi er meget tilfredse med service og opfølgning fra in-Italien lige fra vores første forespørgsel. Der er alligevel nogle forhold, som vi bestemt os for at give tilbagemelding på efter vi ankom Le Colombelline. Ejendommen er smukt beliggende og huset er hyggeligt rustik, men der er forbedringspotentiale på vedligeholdelse og indretning. Udendørs møbler er af plast, nogle meget slidte og ødelagte, andre var beskidt, fliser på terrassen (stueetagen) var ikke hele. Indefor var det hyggelige værelser, men også der lidt dårligt vedligeholdt, herunder huller i den ene badeværelsesdør på indersiden, formentlig efter at den var blevet skubbet mod krogen på væggen. Indendørs var meget sparsomt møbleret, det var sparsommeligt med køkkenservice og udstyr, men det fungerede alligevel godt nok for os. Vi mener, at det smukke sted kunne blive meget mere attraktivt og indbydende meden opgradering både inde og ude, især med hensyn til indretning og udstyr. Ejendommen er smuk og afstanden til Montepulciano er kort, så udgangspunktet er vældig godt.
Vi vil gerne slutte med at sige, at vi vil vende tilbage til in-Italien, når kommende ferier skal planlægges. Vi er specielt glade for ferie i Italien. Tak for ferien i år!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 3 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Ole og familie fra Ølgod boede på Le Colombelline i Montepulciano fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Dejlig feriebolig med fantastisk beliggenhed i rolige omgivelser. Dejligt initiativ af ejerne at invitere til vinsmagning søndag, samt muligheden for at deltage i forskellige kulinariske arrangementer.
Byen og området er flot og spændende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Lotte og familie fra Aalborg boede på Le Colombelline i Montepulciano fra d. 18. juli til d. 1. august 2009.

Le Collombeline - er et helt fantastisk sted. Dejlige lejligheder og fantastiske omgivelser. Køkkenredskaber - pander, gryder mm var meget slidte og kunne godt trænge til udskiftning. Grusvejen til stedet er lange og temmelige store huller, men det vænner man sig til:-) Montepulciano er en rigtig hyggelig by med mange venlige mennesker, gode spisesteder og masser af vinsmagning. Af udflugter kan vi anbefale Cortona, de varme kilder ved Saturnia, og drypstensgrotterne....
Og igen i år stor ros til In-italia - alt var helt i orden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Lars og familie fra Lyngby boede på Le Colombelline i Montepulciano fra d. 12. til d. 26. juli 2008.

Vi syntes stedet er aldeles pragtfuldt og havde bestemt et lige så godt indtryk af Le Colombeline som sidst vi var der for 4 år siden. Huset er smukt renoveret og det er en nydelse at bo så dejligt når man er på ferie. Meget venlig og imødekommen værtsfamilie så der er intet at udsætte på det tværtimod. Ting der skulle fikses blev ordnet hurtigst muligt og arealet omkring hus og pool er holdt pænt og rent.

Området og byen Montepulciano er bestemt også et besøg værd - er man vin interesseret får området et ekstra hak opefter med smagning af de lokale Vino Nobile.

Alt som man kunne forvente også service fra In-Italia, venlig og imødekommen. Vi har ikke haft nogen problemer af nogen art.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Anette og Dan fra Holbæk boede på Le Colombelline i Montepulciano fra d. 4. til d. 11. august 2007.

Vi har haft en rigtig dejlig ferie - kom godt ned og hjem igen. Det var lidt svært at finde stedet og det lå længere ude fra byen end vi havde troet. Selve stedet var dejligt fredeligt og med vinmarker så langt øjet rækker. Værten var meget venlig og havde sat en velkomstflaske af egen avl til os - og lagt en velkomsthilsen med invitation til forskellige arrangementer på hans andet sted ( Palazzo Bandino). Vi har været rundt og fået set en masse, men den hyggeligste by - synes vi - var Montepulciano.
Selve stedet La Columbelle har i jeres beskrivelse 4 stjerne og det er nok en for meget, hvis man sammenligner med andre 4stjernede steder. Rengøringen var ikke optimal både støv og spindelvæv alle vegne - køkkengrej meget tilfældigt og ikke 2 ens glas - men udover det ( som vi sagtens kunne se bort fra ) så rigtig dejligt sted.
Vi vil gerne til Toscana igen, men det vil nok blive et lidt mere centralt sted, vi vælger næste gang - til gengæld vil vi helt sikkert bestille gennem jer igen :-)

In-Italia's kommentar

Vi har nu også kun sat Le Colombelline til 3½ sole, dvs. lige en anelse over gennemsnittet for ferielejligheder i Toscana.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Nuno og familie fra Jerslev boede på Le Colombelline i Montepulciano fra d. 20. til d. 27. maj 2006.

Jo, tak et glimrende sted. Skal der sættes fingre på noget, kunne det være:
Følgende forbedringer kunne efter vores mening på plads:
Der blev lovet en safety-deposit-box, denne kunne ikke findes på stedet. Vandkoger kunne ønskes, så man kan lave kaffe/the. Der burde ligge flere brochurer om lokale aktiviteter, turistkontoret i Montepulciano meget sparsomme med oplysninger. Der burde forefindes rengøringsartikler i lejligheden, så man selv kan gøre rent løbende, der var kun een karklud, ikke pvaskemidler/børster/suppl. Klude. Uklarhed om betaling af gasforbrug. Dette blev ikke aflæst ved hverken ankomst eller afgang. Det samlede indtryk er dog klart positivt.

In-Italia's kommentar

Vi har nu aldrig lovet en "safety-deposit-box", og en sådan har heller aldrig nogensinde været omtalt på vores hjemmeside de fem år, vi har haft Le Colombelline på programmet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map