Agriturismo i Montepulciano i Toscana

Le Colombelline

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Le Colombelline ligger smukt i bakkerne ved Montepulciano. Der er tale om et tårn, som med tiden er blevet ombygget til bondehus.

Pool og have med udsigt

Ved huset er der svømmebassin med liggestole og parasoller, stor have og parkeringsplads. Fra haven og fra lejlighedernes vinduer nydes udsigt over landskabet. Omgivelserne er absolut fredelige og afslappende, og landskabet lever op til alt det, man håber på med billeder og film fra Toscana i hukommelsen.

Læs mere om Le Colombelline

Middelalderbyer og vinkælder

Gården ligger kun 3 km fra Montepulciano, som man har udsigt over fra haven og nogle af vinduerne, og 10 km fra den yndige by Pienza. Den tilhører familien Valeriani, der også ejer Palazzo Bandino, hvor I vil kunne finde vinkælder og rige muligheder for at smage og købe gårdens vine og andre produkter.

Rummelige lejligheder

De fem ferielejligheder er rummelige og møblerede i den klassiske toskanske stil. De deler desuden brug af en fælles vaskemaskine.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Le Colombelline

Læs personlige anmeldelser af Le Colombelline som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Colombelline. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 21 anmeldelser fra Le Colombelline

Dejlig familiested

Vi var 17 af sted fra bedsteforældre til yngste barnebarn på 2 år. Vi havde en utrolig dejlig ferie i skønne omgivelse og med 4 dejlige lejligheder i huset. Alt virkede tilfredstillende bortset fra sengene, der overalt var af dårlig kvalitet.vi kan varmt anbefale sted til storfamiliested.

Læs mere

Fantastisk beliggenhed

5 dage i dejlige omgivelser med mulighed for fordybelse, Vandreture og udforskning af Montepulciano Perfekt vejr

Læs mere

Meget glad og tilfreds

Vi er meget tilfredse med vores ophold. Dejlig udsigt og lejligheden var bare i orden. Alt rent og pænt

Læs mere

Fantastisk beliggenhed

Huset ligger midt i vinmarkerne med fantastisk udsigt til Montepulciano. Ejeren tog fint imod os og det var dejligt med en flaske velkomstvin af egen produktion.

Læs mere

Super sted

God beliggenhed, rent og pænt. Kan absolut anbefales...!!

Læs mere

Bedømmelse af Le Colombelline

Læs mere
 
search map