Agriturismo i Montepulciano i Toscana

Le Colombelline

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Le Colombelline ligger smukt i bakkerne ved Montepulciano. Der er tale om et tårn, som med tiden er blevet ombygget til bondehus.

Pool og have med udsigt

Ved huset er der svømmebassin med liggestole og parasoller, stor have og parkeringsplads. Fra haven og fra lejlighedernes vinduer nydes udsigt over landskabet. Omgivelserne er absolut fredelige og afslappende, og landskabet lever op til alt det, man håber på med billeder og film fra Toscana i hukommelsen.

Læs mere om Le Colombelline

Middelalderbyer og vinkælder

Gården ligger kun 3 km fra Montepulciano, som man har udsigt over fra haven og nogle af vinduerne, og 10 km fra den yndige by Pienza. Den tilhører familien Valeriani, der også ejer Palazzo Bandino, hvor I vil kunne finde vinkælder og rige muligheder for at smage og købe gårdens vine og andre produkter.

Rummelige lejligheder

De fem ferielejligheder er rummelige og møblerede i den klassiske toskanske stil. De deler desuden brug af en fælles vaskemaskine.

Lejlighederne på Le Colombelline

Toværelseslejligheden Bruco (stue)

Ligger i stueetagen og har fire sovepladser. Den består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Foran indgangsdøren til lejligheden har du have med bord og stole.

Toværelseslejligheden Oca (stue)

Ligger i stueetagen og har fire sovepladser. Den består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Foran indgangsdøren til lejligheden er der bord og stole.

Toværelseslejligheden Aquila (1. sal)

Ligger på første sal og har fire sovepladser. Den består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Foran indgangsdøren til lejligheden har du fælles overdækket terrasse - en såkaldt loggia - med lejligheden Torre. Her er kun et bord, så hvis begge lejligheder er beboede, kan man finde bord og stole neden for trappen i haven.

Treværelseslejligheden Tartuca (stue)

Ligger i stueetagen og har seks sovepladser. Den består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge og to badeværelser med bruseniche. Lejligheden råder over en stor overdækket terrasse med bord og stole.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map