Hotel i Montepulciano i Toscana

La Locanda di San Francesco

 
La Locanda di San Francesco er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Locanda di San Francesco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montepulciano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ønsker du lækre omgivelser og smagfuld indretning, men bryder du dig ikke om store, upersonlige hoteller, så er La Locanda di San Francesco lige noget for dig. Vi befinder os midt i Montepulcianos ældste del, lige ved siden af kirken Chiesa di San Francesco, der går tilbage til trettenhundredetallet. Hvis du blot én gang har været i Montepulciano, vi du sikkert kunne huske den lille plads foran kirken, for herfra har du byens mest fantastiske udsigt over landskabet.

I La Locanda di San Francesco er der kun fire værelser, det ene bedre end det andet, mens der i stueetagen ligger en indtagende vinbar ved navn E lucevan le stelle, som ud over et righoldigt vinkort og flotte lokaler byder på udeservering på pladsen og en række lettere retter. Men tilbage til værelserne. De ligger alle på første sal, har aircondition, minibar (selvom stueetagen nok vil lokke mere...), fladskærmsfjernsyn med satellitkanaler, dvd-afspiller, sikkerhedsboks og eget badeværelse. Og så har de alle en mindeværdig udsigt! Vinbaren er som sagt et besøg værd (og det bliver nok til flere), og nu vi er ved det, så har ejerens søster en af de bedste vingårde ved Montepulciano - Tenuta Valdipiatta -, hvor der arrangeres forskellige ekslusive grundige smagninger.

Læs mere om La Locanda di San Francesco

Værelse nr. 1
- Har et pragtfuldt stort klædeskab, en stor seng fra attenhundredetallert (180 cm bred) og badeværelse med stor brusekabine (1,80 x 1,00 meter). Fra værelset har du både udsigt til Piazza San Francesco og til Montepulcianos tage og den maleriske Orcia-dal på den anden side.
Værelse nr. 2
- Præges af varme gule og orange farver, et flot håndmalet klædeskab og en god dobbeltseng. Fra værelsets vindue har du udsigt til Chiana-dalen, og da badeværelset med den store brusekabine (1,80 x 1,00 meter) har to store vinduer, har du også udsigt til Montepulciano.
Værelse nr. 3
- Har en stor seng fra attenhundredetallet (180 cm bred) med gærde i oliventræ, et stor klædeskab og et lille bibliotek. Fra det store vindue har du udsigt til Chiana-dalen og (på særlig klare dage) Trasimener- og Bolsena-søen. Desværre har dette værelse kun et mindre badeværelse uden vindue og med en brusekabine på "sølle "1 x 1 meter.
Værelse nr. 4
- Det største og flotteste værelse, ja i grunden et suiteværelse, og lad os blot sige, at det rigeligt er merprisen værd. Det ligger op ad kirken, og murene bærer da også tydelige, fascinerende præg af historiens gang. Dette værelse skal opleves, ikke beskrives. Et par få detaljer: der er en 190 cm bred dobbeltseng og et stort badeværelse med såvel prægtig udsigt som en enorm brusekabine.

Skjul teksten
 
 
search map