Anmeldelser af Il Morone

 
Il Morone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Morone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montepulciano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Morone

Læs personlige anmeldelser af Il Morone som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Morone. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anne-Marie og familie fra Frederiksberg boede på Il Morone i Montepulciano fra d. 15. til d. 22. juli 2006.

Ugen efter [første uge var de på Fattoria Santo Stefano ved Greve in Chianti] tog vi så til Montepulciano, hvor vi boede på Il Morone. På vej til Montepulciano kørte vi til Cortona, hvor vi tidligere har boet - skøn lille bjergby, hvor sener fra filmen "Livet er smukt" er optaget. Dejlige minder og byen er klart et besøg værd. Da vi kom til Montepulciano, skulle vi ud af en lang grusvej, som vi havde lidt svært med at finde, men flinke italienere hjalp os, det er utroligt så søde og hjælpsomme de er. Det var en meget lang besværlig grusvej, men da vi endelig kom til lejligheden, blev vi glædeligt overraskede. Meget stor lejlighed med tre badeværelser, opvaskemaskine, vaskemaskine og dejligt køligt. Ud over det havde vi egen stor terrasse med rigeligt plads til alle. Poolen eller bassinet var lidt lille, men fint nok til at køle sig af i, og vi fik lov til at benytte poolen i det andet hus, som lå lidt derfra. Ikke så rent som i Greve men ok. Montepulciano er en dejlig by. Besøg den gamle Café og grotterne, hvor de sælger vin, ost, marmelade og meget mere (masser af smagsprøver). Tag turen til byen Chianciano Terme det er en dejlig oplevelse.

Vi blev inviteret på besøg i Palazzo Bandino. Her hørte vi om vinproduktionen og fik mange smagsprøver på deres gode vin. Vi valgte at spise med i deres restaurant og fik en god oplevelse for 20 euro - masser af god mad og vinen, vand m.m. var inkluderet i prisen. Søde venlige værter over alt.

Igen en dejlig ferie i Toscana.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 5 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map