Villa i Montepulciano i Toscana

Casa Cervognano

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tag jer tid til en afslappende ferie midt i et af de mest eftertragtede områder omkring den hyggelige middelalderby Montepulciano, som kun ligger 3 kilometer fra villaen. Sammen kan I opleve nogle af de skønneste seværdigheder i Toscana, hvor I aldrig løber tør for kultur, udsigter, historie, kunst og ikke mindst god vin og de smagfulde retter fra det toscanske køkken.

Ferie i den 7. himmel

På Villa Casa Cervognano handler det om at ligge de daglige rutiner til side og samle ny energi og nyde livet. Forestil dig at I bor på en lille bakketop, hvor I har jeres helt egen villa omgivet af en smuk og velplejet have. I har også egen pool, som måler hele 8 gange 4 meter og en jacuzzi på 2 gange 2 meter. Der er skruet helt op for romantikken og der venter jer en ferie I sent vil glemme.

Oplev både Toscana og Umbrien

Benyt hver en chance for at gøre jeres ferie til en uforglemmelig oplevelse. Som gæst i villaen har I 2 cykler til rådighed, så der er rig mulighed for at nyde det omkringliggende landskab. Om aftenen kan I tilbringe hyggelige stunder i haven og tænde op for grillen og prøve kræfter med det italienske køkken. Villaens beliggenhed er også ideel til lidt længere udflugter med bil i både Toscana men også Umbrien. Perugia ligger kun 50 km væk, Siena 60 km og Firenze kun 110 km ... 3 byer som er ideelle til en dagsudflugt.

Kulinariske oplevelser

På en ferie i Toscana skal I naturligvis forkæle jer selv med den gode mad og de lokale specialiteter tilberedt på friske råvarer, og her er et besøg i Montepulciano oplagt, da der er flere gode restauranter, caféer og enoteker at vælge imellem. Byen Montepulciano er især kendt for at have lagt navn til vinen "Vino Nobile di Montepulciano" som frit oversat betyder den noble vin fra Montepulciano, og vinen er kendt som en af de bedre toscanske vine. Ikke så langt fra Montepulciano finder I også byen Montalcino, som har lagt navn til den endnu mere kendte vin Brunello di Montalcino.

En skøn villa med masser af komfort

Når I træder ind gennem døren til villaen, finder I en stue med køkkenniche, kamin og en sovesofa der kan bruges til en ekstra opredning. Soveværelset har sit eget badeværelse med brusebad og det er indrettet således, at det er venligt for gangbesværede. Af andre faciliteter kan nævnes sattelit-tv, vaskemaskine, opvaskemaskine, aircondition, hårtørrer, strygejern og strygebræt, kaffemaskine, toaster, el-kedel, mikrobølgeovn, myggenet foran vinduerne og WLAN internetforbindelse. Ejerne af villaen er meget miljøbevidste hvorfor der er installeret solceller på taget.

Læs mere om Casa Cervognano

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Casa Cervognano

Læs personlige anmeldelser af Casa Cervognano som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Cervognano. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Casa Cervognano

Bedømmelse af Casa Cervognano

Det perfekte sted til en afslappet ferie i meget skønne omgivelser og en service ud over det forventede. Lækker pool som blev ordnet hver morgen og et lille sødt men funktionelt hus. Kan anbefales til alle som nyder at være sig selv i de allersmukkeste omgivelser. Man kunne gå til Montepulciano af små grusveje i det smukke bakkede landskab og det er en tur der kan anbefales ??

Læs mere

Bedømmelse af Casa Cervognano

Læs mere
 
search map