Anmeldelser af Borgo del Faggio

 
Borgo del Faggio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo del Faggio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montepulciano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Borgo del Faggio

Læs personlige anmeldelser af Borgo del Faggio som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo del Faggio. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Borgo del Faggio

Selve komplekset er ok og velfungerende, men også lidt kønsløst (nyt kompleks).
Som andre steder vi har oplevet i Italien er køkkenets udstyr særdeles mangelfuldt - og det er mere end irriterende. Der er ingen knive, der kan bruges til noget, der er ganske lidt bestik og service (og det der er er sammensat af mange forskellige typer), der er ingen redskaber til at røre i gryder og pander med - og selvfølgelig ingen klude, viskestykker, grydesvampe o.l. Så det at lave mad blier mere besværligt end hjemme, og det er jo ikke meningen med en ferie.

Anbefaling til kommende gæster

Byen Montepulciano er en meget interessant og dejlig middelalderby, hvor man kan høre levende musik, vandre i gader, se på butikker og gå på cafe og restaurant. Desuden er der mange småbyer i omegnen, som alle er interessante og spædende at gå på opdagelse i - et godt og spændende område at besøge.

Borgo del Faggio
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Borgo del Faggio
Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (type A)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af Borgo del Faggio

Borgo del Faggio
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Borgo del Faggio
Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (type A)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Peter og familie fra Rungsted Kyst boede på Borgo del Faggio i Montepulciano fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Vi var generelt meget tilfredse med Montepulciano og hele området. Desværre var boformen ikke lige vores stil. Der var for mange enheder og de ligger ret tæt og så tæt at man ikke har noget som helst for sig selv. Særligt sidst på ugen synes vi det var anstrengende at folk arrangerede fester med deres nye venner til over midnat uden hensyntagen til andre. Vi er klar over at folks præferencer er forskellige, men for os var det ikke lige stilen. Det var nok vores egen fejl at vi ikke sat os tilstrækkeligt ind i forholdene før vi bookede, men så lærte vi det til en anden gang.

Desværre var vi allerede taget af sted, da jeres email om området blev sendt til os. Vi brugte en uge på forskellige stop ned igennem Europa og derpå en uge i et lejemål et andet sted i Toscana og tog derfor af sted to uger før vi skulle ind hos ”her”. Emailen ser utrolig brugbar ud (har ikke læst den i detaljer da vi jo er kommet hjem), men desværre fik vi det altså ikke inden afrejse og derfor fik vi ikke nytte af jeres tips mv. Så et konkret forslag er at sende den type email noget tidligere for jeg kan sagtens forestille mig at vi ikke er de eneste, som tager af sted et par uger før.

Jeg er ked af at vi ikke er mere positive, men som nævnt var det ikke fordi der var noget i vejen med stedet, det var bare ikke lige det vi havde forestillet os.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Carsten og familie fra Allerød boede på Borgo del Faggio i Montepulciano fra d. 20. til d. 27. juni 2009.

Det var et rigtigt godt sted og en dejlig lejlighed. På grund af det tidlige tidspunkt på sommeren var der kun få lejere og derfor meget roligt. Der var god mulighed for løbeture lokalt på grusvejene og de ca. 2 km til hovedvejen blev løbet flere gange. Den lokale vinproducent var så sandelig også en god oplevelse. En fantastisk god Nobile - men også andre gode vine til en rimelig pris.

På grund af det tidlige tidspunkt var det ikke så varmt at der var brug for aircondition. Heldigt - for der var ikke aircondition i den lejlighed vi fik anvist. Et forbedringsforslag som blev givet "værten" ved afrejse var, at fremstille en informationsmappe med oplysninger såsom, markeder (hvor og hvornår), gode restauranter, hvad man bør se i lokalområdet, etc.

Et dejligt sted som vi godt kan finde på at vende tilbage til engang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Pamela og Ivan fra Fredericia boede på Borgo del Faggio i Montepulciano fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Vi har haft en dejlig ferie og til din mail kan vi kun svare at vi er meget tilfredse med alt lige fra den første kontakt via jeres hjemmeside, jeres hjælp med at vejlede os og jeres forslag til område/bolig. Område Montepulciano har fuldt ud levet op til vores forventninger. Byen er hyggelig og spændende. Opholdsstedet Borgo del Fagio er fantastisk og levede i høj grad op til vores forventinger. Venligt personale og alt pænt, rent og velplejet. Tips til andre - vi har cyklet en del rundt i området og kan varmt anbefale det til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Henning og Nina fra KIrke Såby boede på Borgo del Faggio i Montepulciano fra d. 5. til d. 19. juli 2008.

Har I været glade for byen og området?
SVAR: Ja, vi har været meget glade for opholdet og ikke mindst området omkring.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
SVAR: Ja, fuldt ud, vi følte os allerede hjemme fra første dag, især var vi glade for at vi hvis noget gik i stykker, så blev det ordnet med det samme af den tilsynsførende.

Har I tips til de næstkommende?
SVAR: Ja, vi havde lidt problemer med at finde en bager i området som havde åben søndag formiddag efter vi ankom.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
SVAR: Vi kan klart anbefale dette sted til andre ferierejsende som vil have et roligt område at opholde sig i.

In-Italia's kommentar

Angående problemet med at finde en åben bager om søndagen, så tror vi det gerne, da bagere ligesom alle andre butikker normalt holder lukket om søndagen i Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Nina og familie fra København S boede på Borgo del Faggio i Montepulciano fra d. 30. juni til d. 7. juli 2007.

Vi havde en pragtfuld tur til Montepulciano. Byen er enormt hyggelig og ikke for overrendt af turister. Vi boede i rolige omgivelser med en flot udsig og vinmarker lige uden for soveværelset. Lejligheden var hyggelig og der manglede ikke noget. Det er bestemt et sted jeg vil anbefale til folk der ønsker en stille afslapningsferie med mulighed for vinsmagning på de lokale gårde eller et smut til Siena.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map