Agriturismo i Montepulciano i Toscana

Borgo del Faggio

 
Borgo del Faggio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo del Faggio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montepulciano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i de smukke bakker få kilometer fra renæssancebyen Montepulciano ligger Borgo del Faggio i fredfyldte omgivelser. De 22 lejligheder blev først færdige i slutningen af maj 2006, men ved første øjekast vil man sikkert tro, at der er tale om en gård af ældre dato.

Bygningerne ligger i hesteskoform med græsplæner i midten og et flot svømmebassin, hvorfra der er en imponerende udsigt over landskabet, for enden. Indretningen af lejlighederne afspejler den traditionelle rustikke toscanske stil.

Læs mere om Borgo del Faggio

Der er borde og stole nok til alle lejlighederne, nogle af dem står direkte uden for døren og hører således naturligt til visse lejligheder, mens andre står på de fælles arealer. I haven finder vi også liggestole og parasoller i rigt omfang. Der er omkring fire kilometer fra Montepulciano, men tættere på (2,7 km for at være præcis) finder man flækken Sant'Albino, hvor der er flere barer og restauranter. I denne del af Toscana er der ikke langt mellem vingårdene, og naboen er da også en sådan. Længere nede af vejen finder man en af de helt store, Fattoria del Cerro, hvis vine byder på et af de bedste forhold mellem pris og kvalitet i området.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (type A)
- Lejlighederne er ca. 55 til 64 m² og består af opholdsrum med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.
Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (type B)
- Lejlighederne er ca. 72 til 108 m² og består af opholdsrum med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

Lejlighederne på Borgo del Faggio

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Borgo del Faggio

Læs personlige anmeldelser af Borgo del Faggio som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo del Faggio. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Borgo del Faggio

Bedømmelse af Borgo del Faggio

Læs mere

Peter og familie fra Rungsted Kyst boede på Borgo del Faggio i Montepulciano fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Vi var generelt meget tilfredse med Montepulciano og hele området. Desværre var boformen ikke lige vores stil. Der var for mange enheder og de ligger ret tæt og så tæt at man ikke har noget som helst for sig selv. Særligt sidst på ugen synes vi det var anstrengende at folk arrangerede fester med deres nye venner til over midnat uden hensyntagen til andre. Vi er klar over at folks præferencer er forskellige, men for os var det ikke lige stilen. Det var nok vores egen fejl at vi ikke sat os tilstrækkeligt ind i forholdene før vi bookede, men så lærte vi det til en anden gang.

Desværre var vi allerede taget af sted, da jeres email om området blev sendt til os. Vi brugte en uge på forskellige stop ned igennem Europa og derpå en uge i et lejemål et andet sted i Toscana og tog derfor af sted to uger før vi skulle ind hos ”her”. Emailen ser utrolig brugbar ud (har ikke læst den i detaljer da vi jo er kommet hjem), men desværre fik vi det altså ikke inden afrejse og derfor fik vi ikke nytte af jeres tips mv. Så et konkret forslag er at sende den type email noget tidligere for jeg kan sagtens forestille mig at vi ikke er de eneste, som tager af sted et par uger før.

Jeg er ked af at vi ikke er mere positive, men som nævnt var det ikke fordi der var noget i vejen med stedet, det var bare ikke lige det vi havde forestillet os.

Læs mere

Carsten og familie fra Allerød boede på Borgo del Faggio i Montepulciano fra d. 20. til d. 27. juni 2009.

Det var et rigtigt godt sted og en dejlig lejlighed. På grund af det tidlige tidspunkt på sommeren var der kun få lejere og derfor meget roligt. Der var god mulighed for løbeture lokalt på grusvejene og de ca. 2 km til hovedvejen blev løbet flere gange. Den lokale vinproducent var så sandelig også en god oplevelse. En fantastisk god Nobile - men også andre gode vine til en rimelig pris.

På grund af det tidlige tidspunkt var det ikke så varmt at der var brug for aircondition. Heldigt - for der var ikke aircondition i den lejlighed vi fik anvist. Et forbedringsforslag som blev givet "værten" ved afrejse var, at fremstille en informationsmappe med oplysninger såsom, markeder (hvor og hvornår), gode restauranter, hvad man bør se i lokalområdet, etc.

Et dejligt sted som vi godt kan finde på at vende tilbage til engang.

Læs mere

Pamela og Ivan fra Fredericia boede på Borgo del Faggio i Montepulciano fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Vi har haft en dejlig ferie og til din mail kan vi kun svare at vi er meget tilfredse med alt lige fra den første kontakt via jeres hjemmeside, jeres hjælp med at vejlede os og jeres forslag til område/bolig. Område Montepulciano har fuldt ud levet op til vores forventninger. Byen er hyggelig og spændende. Opholdsstedet Borgo del Fagio er fantastisk og levede i høj grad op til vores forventinger. Venligt personale og alt pænt, rent og velplejet. Tips til andre - vi har cyklet en del rundt i området og kan varmt anbefale det til andre.

Læs mere

Henning og Nina fra KIrke Såby boede på Borgo del Faggio i Montepulciano fra d. 5. til d. 19. juli 2008.

Har I været glade for byen og området?
SVAR: Ja, vi har været meget glade for opholdet og ikke mindst området omkring.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
SVAR: Ja, fuldt ud, vi følte os allerede hjemme fra første dag, især var vi glade for at vi hvis noget gik i stykker, så blev det ordnet med det samme af den tilsynsførende.

Har I tips til de næstkommende?
SVAR: Ja, vi havde lidt problemer med at finde en bager i området som havde åben søndag formiddag efter vi ankom.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
SVAR: Vi kan klart anbefale dette sted til andre ferierejsende som vil have et roligt område at opholde sig i.

Læs mere

Nina og familie fra København S boede på Borgo del Faggio i Montepulciano fra d. 30. juni til d. 7. juli 2007.

Vi havde en pragtfuld tur til Montepulciano. Byen er enormt hyggelig og ikke for overrendt af turister. Vi boede i rolige omgivelser med en flot udsig og vinmarker lige uden for soveværelset. Lejligheden var hyggelig og der manglede ikke noget. Det er bestemt et sted jeg vil anbefale til folk der ønsker en stille afslapningsferie med mulighed for vinsmagning på de lokale gårde eller et smut til Siena.

Læs mere
 
search map