Agriturismo i Montepescali i Toscana

Le Versegge Resort e Restaurant

 
Le Versegge Resort e Restaurant er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Versegge Resort e Restaurant er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montepescali og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Le Versegge ligger smukt under den lille spændende middelalderby Montepescali, ca. 3 km fra Sticciano, hvor du finder nærmeste indkøbsmuligheder, café og en lille togstation, der forbinder byen med Siena og Grosseto.

Nær kysten og strandene

Le Versegge ligger i behagelig afstand fra kysten (ca. 30 km til Castiglione della Pescaia og 27 km til Marina di Grossetos gode sandstrande). Vi anbefaler udflugter til den smukke og temmelig oversete Massa Marittima og til naturparken Parco dell’Uccellina ved kysten. En sejltur til Elba er også muligt i løbet af en dag med færgen fra Piombino til Portoferraio. For golfentusiaster er der ca. 10 minutters kørsel til Golf Club Toscana, og på en halv time kommer du til Punta Ala Golf Club med 18 huller.

Læs mere om Le Versegge Resort e Restaurant

Kombination af gammelt og nyt

Le Versegge er en betagende gård, hvis helt specielle blanding af gammel og nyt, rustikt og moderne adskiller den fra det store flertal af toscanske feriesteder. Gården har modtaget turister siden 50'erne, da den blev omdannet fra skole til feriested og udstyret med et flot og dybt svømmebassin samt en stor indhegnet have, der i dag fremstår velholdt og imponerende med sine kæmpestore pinjetræer og cypresser.

Godt at vide

Gården blev for nylig købt af en stor vinproducent fra Chianti og restaureret. Ved gården kører en togbane, hvor et lille tog passerer få gange om dagen (men ikke om natten) – vi har selv sovet på stedet i den lejlighed, der ligger lige ud til banen, og vi konstaterede, at der hverken er tale om en stor togforbindelse eller om kraftige støjgener: Toget kører på diesel og lyder mest af alt som en varevogn! På stedet er der reception, fælles stue og vaskeri til rådighed for alle gæster. Gæsterne kan desuden frit benytte stedets mountainbikes, billard og afslapningslokale med tyrkisk bad og sauna. Der er overdækket parkering ved receptionen.

Lyse og fine lejligheder og suiterI modsætning til de fleste feriegårde, hvor træbjælkerne og mursten fremstår ”nøgne”, har de her malet væggene i lette pastelfarve, der minder om Maremmas solrige sommerdage. De gamle træbjælker og lofter er blevet malet hvide, som man altid har gjort på landet i Toscana. Møbleringen er inspireret af etniske kombinationer, belysningen er behagelig. Ved siden af gården ligger dens restaurant Re Sugo, som åbnede i sommeren 2005. Den er også åben for folk udefra, så det er fornuftigt, at man ikke har lagt den inde på selve gårdens område og derved undgået de medfølgende støjgener og trafikken.

Bo ud mod poolen

Boligerne ligger alle rundt om svømmebassinet enten i stueetagen eller på første sal. De har alle TV og egne havemøbler i haven. I alle lejligheders soveværelser er der en loftsvifte.

Skjul teksten
 
 
search map