Hotel i Montenero i Toscana

La Vedetta

Udsigt mod Livorno
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et ophold på La Vedetta i Montenero burde være del af enhver kunstinteresseret danskers dannelse. Denne villa blev opført i slutningen af 1700-tallet af den danske baron Herman Schubart, og her kom den unge Bertel Thorvaldsen i de første år af 1800-tallet, ikke mindst på grund af baronessen Jacoba Schubart, hvis store interesse for spirituelle værdier inspirerede den store billedhugger i hans arbejde.

Lidt historie

Thorvaldsen gæstede mange gange familien Schubart i villaen i Montenero, hvor baronen, der var dansk gesandt i Italien, havde sit foretrukne opholdssted. Ud over det behagelige klima og den store inspiration, som Thorvaldsen nød godt af under sine lange ophold i Italien, så blev venskabet med familien Schubart også af stor betydning for hans senere virke. Baronen formidlede kontakt mellem ham og nogle af Danmarks mest fornemme familier. På sæt og vis kan vi derfor sige, at mange af de store værker som Thorvaldsen siden skabte for danske adelsfamilier, har deres ophav i denne smukke villa.

Læs mere om La Vedetta

Fredeligt og roligt

Navnet "La Vedetta" blev givet villaen af baron Schubart på grund af den smukke udsigt, man har fra den store terrasse. I dag er villaen renoveret med stor omhu for det originale, og nu kan mere ydmyge personer end skønånder og aristokrater komme her. Villaen er dog stadig et sted, hvor man kommer, når man søger fred og ro og smukke omgivelser. Den er ca. 5 km til Antignano og ca. 20 km til Castiglioncello, begge ved kysten.

Velsmagende toscansk køkken

Værelserne er simpelt, men smagfuldt indrettede, og råder alle over fjernsyn, minibar, badeværelse med hårtørrer og aircondition. Det er muligt at få en ekstra opredning, dog kun i værelser med panoramisk udsigt eller havudsigt, som er større end de andre. Villaens restaurant serverer det velsmagende toscanske køkken, der her tager det bedste fra det landlige og fra havet.

Læs om værelserne på La Vedetta

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map