Hotel i Montenero i Toscana

La Vedetta

Pris fra pr. pers.
Udsigt mod Livorno
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et ophold på La Vedetta i Montenero burde være del af enhver kunstinteresseret danskers dannelse. Denne villa blev opført i slutningen af 1700-tallet af den danske baron Herman Schubart, og her kom den unge Bertel Thorvaldsen i de første år af 1800-tallet, ikke mindst på grund af baronessen Jacoba Schubart, hvis store interesse for spirituelle værdier inspirerede den store billedhugger i hans arbejde.

Lidt historie

Thorvaldsen gæstede mange gange familien Schubart i villaen i Montenero, hvor baronen, der var dansk gesandt i Italien, havde sit foretrukne opholdssted. Ud over det behagelige klima og den store inspiration, som Thorvaldsen nød godt af under sine lange ophold i Italien, så blev venskabet med familien Schubart også af stor betydning for hans senere virke. Baronen formidlede kontakt mellem ham og nogle af Danmarks mest fornemme familier. På sæt og vis kan vi derfor sige, at mange af de store værker som Thorvaldsen siden skabte for danske adelsfamilier, har deres ophav i denne smukke villa.

Læs mere om La Vedetta

Fredeligt og roligt

Navnet "La Vedetta" blev givet villaen af baron Schubart på grund af den smukke udsigt, man har fra den store terrasse. I dag er villaen renoveret med stor omhu for det originale, og nu kan mere ydmyge personer end skønånder og aristokrater komme her. Villaen er dog stadig et sted, hvor man kommer, når man søger fred og ro og smukke omgivelser. Den er ca. 5 km til Antignano og ca. 20 km til Castiglioncello, begge ved kysten.

Velsmagende toscansk køkken

Værelserne er simpelt, men smagfuldt indrettede, og råder alle over fjernsyn, minibar, badeværelse med hårtørrer og aircondition. Det er muligt at få en ekstra opredning, dog kun i værelser med panoramisk udsigt eller havudsigt, som er større end de andre. Villaens restaurant serverer det velsmagende toscanske køkken, der her tager det bedste fra det landlige og fra havet.

Værelserne på La Vedetta

Dobbelt- som enkeltværelse Standard uden udsigt

Standard-værelserne er ca. 15 m². Der er ingen særlig udsigt fra værelset - du har dog masser af udsigt fra hotellets panoramiske terrasse.

Standard-værelse uden udsigt

Standard-værelserne er ca. 15 m². Der er ingen særlig udsigt fra værelset - du har dog masser af udsigt fra hotellets panoramiske terrasse. Du kan udbede om værelse med separate senge eller dobbeltseng.

Dobbelt- som enkelt Comfort-værelse i stueetage med udsigt til haven

Comfort-værelserne ligger i stueetagen og udsigt ud til den grønne have. De er ca. 22-24 m².

Comfort-værelse i stueetage med udsigt til haven

Comfort-værelserne ligger i stueetagen og udsigt ud til den grønne have. De er ca. 22-24 m². Du kan udbede om værelse med separate senge eller dobbeltseng.

Superiorværelse med panoramisk udsigt

Superior værelserne ligger på anden sal og har panoramisk udsigt over kystlinjen. De er ca. 24-27 m². Du kan udbede om værelse med separate senge eller dobbeltseng. Der er desuden mulighed for en eller to opredninger på værelset, hvilket gør dem velegnede også til familier.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Grand Hotel Continental

Tirrenia, Toscana

Hotel Club Stella Marina

Cecina Mare, Toscana

Hotel Alta La Vista

Marina di Castagneto C., Toscana

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

search map