Hotel i Montenero i Toscana

La Vedetta

Udsigt mod Livorno
 
La Vedetta er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Vedetta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montenero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Et ophold på La Vedetta i Montenero burde være del af enhver kunstinteresseret danskers dannelse. Denne villa blev opført i slutningen af 1700-tallet af den danske baron Herman Schubart, og her kom den unge Bertel Thorvaldsen i de første år af 1800-tallet, ikke mindst på grund af baronessen Jacoba Schubart, hvis store interesse for spirituelle værdier inspirerede den store billedhugger i hans arbejde.

Lidt historie

Thorvaldsen gæstede mange gange familien Schubart i villaen i Montenero, hvor baronen, der var dansk gesandt i Italien, havde sit foretrukne opholdssted. Ud over det behagelige klima og den store inspiration, som Thorvaldsen nød godt af under sine lange ophold i Italien, så blev venskabet med familien Schubart også af stor betydning for hans senere virke. Baronen formidlede kontakt mellem ham og nogle af Danmarks mest fornemme familier. På sæt og vis kan vi derfor sige, at mange af de store værker som Thorvaldsen siden skabte for danske adelsfamilier, har deres ophav i denne smukke villa.

Læs mere om La Vedetta

Fredeligt og roligt

Navnet "La Vedetta" blev givet villaen af baron Schubart på grund af den smukke udsigt, man har fra den store terrasse. I dag er villaen renoveret med stor omhu for det originale, og nu kan mere ydmyge personer end skønånder og aristokrater komme her. Villaen er dog stadig et sted, hvor man kommer, når man søger fred og ro og smukke omgivelser. Den er ca. 5 km til Antignano og ca. 20 km til Castiglioncello, begge ved kysten.

Velsmagende toscansk køkken

Værelserne er simpelt, men smagfuldt indrettede, og råder alle over fjernsyn, minibar, badeværelse med hårtørrer og aircondition. Det er muligt at få en ekstra opredning, dog kun i værelser med panoramisk udsigt eller havudsigt, som er større end de andre. Villaens restaurant serverer det velsmagende toscanske køkken, der her tager det bedste fra det landlige og fra havet.

Læs om værelserne på La Vedetta

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af La Vedetta

Læs personlige anmeldelser af La Vedetta som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Vedetta. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra La Vedetta

Dejligt hotel med fantastisk udsigt

Dejligt charmerende hotel i rolige omgivelser med fantastisk udsigt over Middelhavet og ind over Livorno by.

Læs mere

Dejligt hotel!

Pænt og hyggeligt hotel, rummelige værelser og svarede helt vores forventninger. Det eneste minus var den morgenmad, som var ret pauver og kedelig.

Læs mere

Dejlig indkvartering med smuk udsigt

Vi ankom sent på aftenen direkte fra vores fly. Det er en interessant stigning op til hotellet, men vi fandt op let og smidigt med bilens sider intakte. Personalet er virkelig rart og værelserne er enkle og rene. Stort plus for loftsbjælkerne og den smukke udsigt. Typisk italiensk morgenmad inkluderet i morgenmaden.

Læs mere

Bedømmelse af La Vedetta

Rigtig god service, ikke det store udvalg på menu kortet, men super lækkert det de havde. Ca. 20 km derfra ligger den skønnes strand man kan forstille sig. Hvidt sand og helt turkis vand, rigtig fantastisk. Så helt sikkert et sted der kan anbefales til prisen.

Læs mere

Kulturhus

Spændende bolig et stykke fra kysten. Speciel by, hvor La Vedetta lå på en smuk højde. Der var muligheder for at gøre hotellet endnu mere attraktivt, da de ikke synes at have investeret så meget i komfort.
Flere af de ansatte gjorde deres yderste, andre var sparsomme med servicen.
Sengene i Italien er ikke de mest komfortable.

Læs mere

Benny og rejsefælle fra Hobro boede på La Vedetta i Montenero fra d. 21. til d. 28. juli 2012.

Vi har haft en dejlig tur til Italien hvor vi boede på La Vedetta, Montenero. Livorno. Et rigtig dejligt hotel med gode værelser, i sær da vi havde med havudsigt. Hotellets personale udførte en professionel og god service.
Et problem må dog her nævnes, hotellets trådløse internet virkede ikke hele ugen, en ting som De tilbyder, skal selvfølgelig virke. Da hotellet er i 8 km, afstand til havet ville en udvidelse med en swimmingpool, værre en god investering og ville få gæsterne til at tilbringe mere tid og ligge flere penge på hotellet. Vi vedlægger et par billeder som viser uden ord en fantastisk udsigt.

Læs mere
 
search map