Anmeldelser af Villa La Lestra

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa La Lestra

Læs personlige anmeldelser af Villa La Lestra som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa La Lestra. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Superskøn familie ferie

Det var en superoplevelse at ankomme til Villa La Lestra,helt efter vores forventning og lidt til, Francesco tog godt imod os, alt i og ved huset virkede, onsdag hvor der der var arrangeret Pizza aften, var rigtig hyggelig, tak for det, klart 5 stjerner fra os.
kærlig hilsen, Jan og familie

Anbefaling til kommende gæster

Restauranten for enen af vejen besøgte vi første og sidste aften, Paulo restaurant ejer og kok, gav en fed oplevele, med dejlig mad god vin og MEGET hyggelig stemning

Villa La Lestra
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa La Lestra
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2015
Antal rejsende 5 voksne, 1 barn
Navn

Super ferie i Villa La Lestra.

Vi var i Villa Lestra uge 29, og alt var bare i orden. Kan varmt anbefales. Alt var som vores forventning,og mere til.Super Super.

Villa La Lestra
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa La Lestra
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 6 voksne, 6 børn
Navn
Annemette & Steen samt familien fra Ebeltoft boede på Villa La Lestra i Montelopio fra d. 12. til d. 19. maj 2012.

Lige hjemkommet fra vores familietur (8 personer) til Villa La Lestra, Montelopio, Toscana. Vi var selvfølgelig alle spændte på, om billederne på In-italia´s side over Villa La Lestra, ville stemme overens med vores oplevelse af feriestedet - det gjorde det, stort set. Absolut en lækker villa såvel inde som ude og den levede op til vores forventninger. Dejlige værelser, herlig opholdsstue og ok køkken - poolområdet helt ok, selv om vandet på grund af tidspunktet var ret koldt - generelt en rar atmosfære - sidst men ikke mindst - var der dejligt rent overalt. Værterne var også søde og rare og kun interesseret i vores velbefindende.
Et feriested vi kan give 5 stjerner med pil opad ud af 6. Det der trækker ned, er adgangen til internettet - vi havde alle vores iphones og ipad´s med og oplevede kun lejlighedsvis adgang til internettet - det kan gøres bedre. Selv om vi faktisk ikke anvendt TV-kikkeri, var det en blandet fornøjelse kun at kunne se tysksprogede programmer.
Selv om feriestedet er "ude på landet", var der fine indkøbsmuligheder i ok afstand fra villaen. Vi havde hver morgen besøg af den lokale bager og en enkelt gang også den lokale ostemand - det benyttede vi os også af. Da vi næsten dagligt var på udflugt i det skønne Toscana, var villaens placering helt fin. Vi havde en god oplevelse med en invitation fra ejerne til en pizza-aften sammen med nabohusets feriegæster, men den gastronomiske prik over i´et var dog vores 2 besøg på "spisehuset" lidt længere nede af vejen. Helt vidunderlige toscanske retter til meget rimelige priser - mad helt i særklasse - og hvilken vin - bare perfekt og så fra egen produktion. Det er "et must" for alle der gæster Villa La Lestra, at besøge dette sted. Er ønsket netop også at opleve det toscanske køkken, er vores anbefaling, ikke at nyde middagen i de fleste meget turistprægede byer ( kvaliteten levede slet ikke op til prisen), men søg i stedet "ud på landet", hvor spisesteder/restauranter der ikke ser ud af noget - bare leverer "varen". Alt i alt en dejlig oplevelse - vi vender gerne tilbage til Toscana.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 5 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map