Villa i Montelopio i Toscana

Villa La Lestra

Stueetage 1. sal
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En kilometer fra den lille by Montelopio ligger dette maleriske gamle bondehus fra attenhundredetallet, som i 2008 har gennemgået en grundig istandsættelse, således at det nu er en komfortabel villa med al moderne komfort. Villaen byder således på aircondition, opvaskemaskine, vaskemaskine, satellitfjernsyn i næsten alle rum og internetadgang.

Stor have med pool

I haven på 5000 m² foran villaen har du et nyanlagt svømmebassin på 15 x 5 meter (dybde fra 40 til 150 cm), en del af bassinet har således en passende dybde for mindre børn, havemøbler og en havepavillon. Her er naturligvis også grill, så du kan nyde dine måltider i det fri eller under havepavillonen.

Læs mere om Villa La Lestra

Restaurant og indkøbsmuligheder

Den nærmeste restaurant (som for resten byder på det autentiske toscanske køkken) ligger kun 800 meter væk, og hvis du kører nogle kilometer, finder du i den charmerende lille by Peccioli diverse butikker, bank, restauranter og supermarked.

Villa med 8/11 sovepladser
- Villaen er 250 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen finder vi en opholdsstue med stor pejs, satellitfjernsyn og sofaarrangement, en spisestue med langbord, køkken med fire gasblus, ovn, opvaskemaskine og køleskab med frostboks, et handicapevenligt badeværelse med bruser og toilet, et soveværelse med dobbeltseng og privat badeværelse med bruser og toilet.

På første etage er der to soveværelser med hver to enkeltsenge (med mulighed for ekstra opredning) med privat badeværelse med bruse og toilet samt et soveværelse med dobbeltseng (med mulighed for ekstra opredning) med privat badeværelse med bruser og toilet. Alle soveværelserne har satellitfjernsyn og pejs. Fra første etage fører en vindeltrappe op til det gamle dueslag, som nu er indrettet til en lille stue med sofaarrangement og en flot udsigt over landskabet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map