Villa i Montelopio i Toscana

Villa La Lestra

Stueetage 1. sal
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En kilometer fra den lille by Montelopio ligger dette maleriske gamle bondehus fra attenhundredetallet, som i 2008 har gennemgået en grundig istandsættelse, således at det nu er en komfortabel villa med al moderne komfort. Villaen byder således på aircondition, opvaskemaskine, vaskemaskine, satellitfjernsyn i næsten alle rum og internetadgang.

Stor have med pool

I haven på 5000 m² foran villaen har du et nyanlagt svømmebassin på 15 x 5 meter (dybde fra 40 til 150 cm), en del af bassinet har således en passende dybde for mindre børn, havemøbler og en havepavillon. Her er naturligvis også grill, så du kan nyde dine måltider i det fri eller under havepavillonen.

Læs mere om Villa La Lestra

Restaurant og indkøbsmuligheder

Den nærmeste restaurant (som for resten byder på det autentiske toscanske køkken) ligger kun 800 meter væk, og hvis du kører nogle kilometer, finder du i den charmerende lille by Peccioli diverse butikker, bank, restauranter og supermarked.

Villa med 8/11 sovepladser
- Villaen er 250 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen finder vi en opholdsstue med stor pejs, satellitfjernsyn og sofaarrangement, en spisestue med langbord, køkken med fire gasblus, ovn, opvaskemaskine og køleskab med frostboks, et handicapevenligt badeværelse med bruser og toilet, et soveværelse med dobbeltseng og privat badeværelse med bruser og toilet.

På første etage er der to soveværelser med hver to enkeltsenge (med mulighed for ekstra opredning) med privat badeværelse med bruse og toilet samt et soveværelse med dobbeltseng (med mulighed for ekstra opredning) med privat badeværelse med bruser og toilet. Alle soveværelserne har satellitfjernsyn og pejs. Fra første etage fører en vindeltrappe op til det gamle dueslag, som nu er indrettet til en lille stue med sofaarrangement og en flot udsigt over landskabet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa La Lestra

Læs personlige anmeldelser af Villa La Lestra som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa La Lestra. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Villa La Lestra

Superskøn familie ferie

Det var en superoplevelse at ankomme til Villa La Lestra,helt efter vores forventning og lidt til, Francesco tog godt imod os, alt i og ved huset virkede, onsdag hvor der der var arrangeret Pizza aften, var rigtig hyggelig, tak for det, klart 5 stjerner fra os.
kærlig hilsen, Jan og familie

Læs mere

Super ferie i Villa La Lestra.

Vi var i Villa Lestra uge 29, og alt var bare i orden. Kan varmt anbefales. Alt var som vores forventning,og mere til.Super Super.

Læs mere

Annemette & Steen samt familien fra Ebeltoft boede på Villa La Lestra i Montelopio fra d. 12. til d. 19. maj 2012.

Lige hjemkommet fra vores familietur (8 personer) til Villa La Lestra, Montelopio, Toscana. Vi var selvfølgelig alle spændte på, om billederne på In-italia´s side over Villa La Lestra, ville stemme overens med vores oplevelse af feriestedet - det gjorde det, stort set. Absolut en lækker villa såvel inde som ude og den levede op til vores forventninger. Dejlige værelser, herlig opholdsstue og ok køkken - poolområdet helt ok, selv om vandet på grund af tidspunktet var ret koldt - generelt en rar atmosfære - sidst men ikke mindst - var der dejligt rent overalt. Værterne var også søde og rare og kun interesseret i vores velbefindende.
Et feriested vi kan give 5 stjerner med pil opad ud af 6. Det der trækker ned, er adgangen til internettet - vi havde alle vores iphones og ipad´s med og oplevede kun lejlighedsvis adgang til internettet - det kan gøres bedre. Selv om vi faktisk ikke anvendt TV-kikkeri, var det en blandet fornøjelse kun at kunne se tysksprogede programmer.
Selv om feriestedet er "ude på landet", var der fine indkøbsmuligheder i ok afstand fra villaen. Vi havde hver morgen besøg af den lokale bager og en enkelt gang også den lokale ostemand - det benyttede vi os også af. Da vi næsten dagligt var på udflugt i det skønne Toscana, var villaens placering helt fin. Vi havde en god oplevelse med en invitation fra ejerne til en pizza-aften sammen med nabohusets feriegæster, men den gastronomiske prik over i´et var dog vores 2 besøg på "spisehuset" lidt længere nede af vejen. Helt vidunderlige toscanske retter til meget rimelige priser - mad helt i særklasse - og hvilken vin - bare perfekt og så fra egen produktion. Det er "et must" for alle der gæster Villa La Lestra, at besøge dette sted. Er ønsket netop også at opleve det toscanske køkken, er vores anbefaling, ikke at nyde middagen i de fleste meget turistprægede byer ( kvaliteten levede slet ikke op til prisen), men søg i stedet "ud på landet", hvor spisesteder/restauranter der ikke ser ud af noget - bare leverer "varen". Alt i alt en dejlig oplevelse - vi vender gerne tilbage til Toscana.

Læs mere
 
search map