Agriturismo i Montelopio i Toscana

Agriturismo Canale

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne agriturismo har til huse i en moderniseret bygning fra 1800-tallet, hvor der er blevet indrettet 8 komfortable lejligheder med egen terrasse eller pergola. Du kan slappe af i den store have og svale dig i den flotte pool, mens børnene leger eller spiller bordtennis.

Have med pool og plads til voksne såvel som børn

Her i det gennemrenoverede bondehus fra 1800-tallet ejet af familien Ruatti finder du kønne og afslappende omgivelser og en behagelig stemning. Rundt om huset er der en stor have på 7.000 m² med overdækket parkering, petanque-bane, bordtennis, legeområde og, endelig ikke at forglemme, en flot og stor pool i de skønneste botaniske omgivelser rigt udstyret med liggestole, siddepladser og en pavillon til dem, der ønsker en plads i skyggen. Den store pool (8x20 m) er med jacuzzi og har desuden en mageløs udsigt ud over det legendariske tocanske landskab.

Læs mere om Agriturismo Canale

Extra service

Du kan bestille international morgenmad, hvis du ønsker det. Der tilbydes både personlig kok og madlavningskurser. På ankomstdagen kan du bestille en velkomstmiddag, som står klar i din lejlighed. Hvis du er interesseret i disse ekstra services, så kontakt hotellet i god tid inden ankomsten.

Olivenlunde, vinmarker og muligheder for aktiv ferie

Fra dette skønne landsted bugter en malerisk vej sig gennem landskabet blandt olivenlunde og vinmarker til middelalderbyen Montelopio (ca. 1,5 km). Der er i området samtidig rig mulighed for vandreture og, for de mere sportsinteresserede, leje af mountainbikes på stedet. Endelig er der mulighed for at tilbringe en dag på hesteryg eller med en golfkølle i hånden på en 18 hullers bane i nærheden.

Flotte lejligheder med eget udeområde og fællesstue

I hovedbygningen finder man til de hyggelige aftenstunder en fællesstue med pejs og satellit-tv, hyggelige cotto-gulve og træbjælker i loftet. Gårdens 8 flot indrettede lejligheder har egen overdækket terrasse eller pergola med havebord og -stole.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Canale

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map