Agriturismo i Montelopio i Toscana

Agriturismo Canale

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne agriturismo har til huse i en moderniseret bygning fra 1800-tallet, hvor der er blevet indrettet 8 komfortable lejligheder med egen terrasse eller pergola. Du kan slappe af i den store have og svale dig i den flotte pool, mens børnene leger eller spiller bordtennis.

Have med pool og plads til voksne såvel som børn

Her i det gennemrenoverede bondehus fra 1800-tallet ejet af familien Ruatti finder du kønne og afslappende omgivelser og en behagelig stemning. Rundt om huset er der en stor have på 7.000 m² med overdækket parkering, petanque-bane, bordtennis, legeområde og, endelig ikke at forglemme, en flot og stor pool i de skønneste botaniske omgivelser rigt udstyret med liggestole, siddepladser og en pavillon til dem, der ønsker en plads i skyggen. Den store pool (8x20 m) er med jacuzzi og har desuden en mageløs udsigt ud over det legendariske tocanske landskab.

Læs mere om Agriturismo Canale

Extra service

Du kan bestille international morgenmad, hvis du ønsker det. Der tilbydes både personlig kok og madlavningskurser. På ankomstdagen kan du bestille en velkomstmiddag, som står klar i din lejlighed. Hvis du er interesseret i disse ekstra services, så kontakt hotellet i god tid inden ankomsten.

Olivenlunde, vinmarker og muligheder for aktiv ferie

Fra dette skønne landsted bugter en malerisk vej sig gennem landskabet blandt olivenlunde og vinmarker til middelalderbyen Montelopio (ca. 1,5 km). Der er i området samtidig rig mulighed for vandreture og, for de mere sportsinteresserede, leje af mountainbikes på stedet. Endelig er der mulighed for at tilbringe en dag på hesteryg eller med en golfkølle i hånden på en 18 hullers bane i nærheden.

Flotte lejligheder med eget udeområde og fællesstue

I hovedbygningen finder man til de hyggelige aftenstunder en fællesstue med pejs og satellit-tv, hyggelige cotto-gulve og træbjælker i loftet. Gårdens 8 flot indrettede lejligheder har egen overdækket terrasse eller pergola med havebord og -stole.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Canale

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Canale

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Canale som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Canale. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Agriturismo Canale

Italiensk ro og charme

Vi boede en uge, 2 voksne og 2 børn (7+11 år) på Canale. Vi nød den ægte italienske ro og charme. Super lækkert poolområde, som flittigt blev brugt da der var 40 grader. Fin lejlighed med tilhørende overdækket terrasse - hvor alle måltider blev nydt. Vi deltog i pizzaaften - det var super hyggeligt og skøn mad. Alt i alt har vi nydt ugen på Canale.

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo Canale

Læs mere

Megen venlighed - god service

Stedet ligger smukt og meget fredeligt. Nogen vil sikkert mene, at det er langt ude på landet. Det er det også, og det kan man så vurdere som et plus eller et minus alt efter egen smag. Personalet er meget venligt og hjælpsomt. Stedet er rent og pænt - dog synes vi, at fjernelsen af affald kunne ske hyppigere. Alt i alt, har vi (5 personer) haft en god oplevelse og har været meget tilfredse med stedet. Det kan absolut anbefales, hvis man ellers er til agriturismo.
Et tip - (det er umuligt at skrive i feltet Rejsetips til andre!!!): Hvis du/I gerne vil spise ude, og spise ægte toskansk, så prøv Podera Serravalle (Agritorismo Serravalle). Restauranten befinder sig ca. 500 m. fra Canale, og du får virkelig høj kvalitet til rimelig pris hos Paolo!!!

Læs mere

Dejlige dage i Toscana

Vi er 5 voksne og en dreng på 9 år som boede en uge på Agriturismo Canale 21. juni 2014. Vi havde lejligheden Melograno. Det var en god uge!
A Canale ligger landligt, midt mellem Volterra og Pisa og med 1 times kørsel til Lucca. Du skal være forberedet på at stedet ligger lidt afsides og at du bor på landet med smalle veje. Vi synes det er idyllisk, men andre vil måske tænke at det er for landligt.
Den lille landsby Montelopio ligger 3 min. med bil eller 15 minutter i gåafstand derfra. Her fandt vi en lille café, hyggede os med de lokale gæster og deltog i en landsbyfest med grill og vin. Herligt!!
A Canale er et lille feriested med et venligt værtspar, stille og rolige omgivelser, gode græsplæner til fodbold og spil, petanque-bane og bordtennisbord. Og et dejligt poolområde. Vi satte også stor pris på friskt brød, rundstykker og croissanter som blev leveret hver morgen af en lokal bager.
De havde en meget hyggelig fest for gæsterne onsdag aften, med dejlige lokale retter som pizza og bruschetta og lokal vin, En god aften.
Vores lejlighed havde en dejlig udeplads, hvor alle måltider blev indtaget - og der havde vi ly for både sol og regn. Det var her vi sad. Inde var der lidt trangt og småt med plads ved køkken og spiseplads. Soveværelserne er helt fine og badeværelset fungerede også godt, men bærer præg af slitage. Men der er stille og roligt og bortset fra myggene var der ingen forstyrrelser.
Vi tog hjem udhvilede og tilfredse

Læs mere

Fantastisk ferie!

Det var 3. år at ferien gik til Italien, og det var med store forventninger, at vi ankom til Canale. Stedet levede fuldstændig op til vores forventninger - lejligheden var fin, og skal der absolut nævnes et par småting, der kan forbedres, er det trappen til 1. sal, der knirkede ekstremt meget, en dør til det ene soveværelse, der ikke kunne lukkes, og så var der meget lydt fra nabolejligheden. Stedet er meget velholdt, poolområdet med den overdækkede del var utrolig dejligt, og stilheden var fantastisk. I varmen er det skønt med den overdækkede parkering.

To gange besøgte vi restauranten, der lå for enden af grusvejen hos et andet agriturismo, og det var den mest fantastiske oplevelse - mere toscansk og autentisk bliver det simpelthen ikke! Udsigten var enestående og menuen, som man ikke selv vælger, var super lækker og det kostede kun 30 EUR for 6 retter inkl. alt det vin, man kunne drikke! Gåturen hjem var en skøn afslutning på en fuldstændig fantastisk aften - der var meget mørkt, men nattehimlen blev oplyst af den smukkeste stjernehimmel og vi så et par stjerneskud og en masse ildfluer, der viste os vej ;-)

Vi deltog også i Canales pizza-aften om onsdagen, og det var også en herlig oplevelse - maden var rigtig god og stemningen helt i top! Og igen var prisen meget overkommelig - kun 20 EUR pr. voksen inkl. drikkevarer. Igen var servicen hos In-Italia i top - vi booker helt sikkert hos jer igen!

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo Canale

Læs mere
 
search map