Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Montelopio er en lille landsby beliggende i Peccioli kommune. I dette lille bysamfund finder man de mest basale indkøbsmuligheder og den sædvanlige café, hvor de gamle sidder rundt om et bord med et spil kort i hænderne og de unge står foran en spillemaskine med joystick og knapper. Det vil sige, man kan købe en is, en kaffe, et glas vin og endda smage små lokale retter ved barens små fortovsborde og rigtig indtage bystemningen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Roligt og godt med plads

Her er der i hvert fald ingen turistbusser, der standser for at købe souvenirs eller tager billeder af rådhuset. Til gengæld er der meget roligt og enhver har plads til at strække benene.

Læs mere om Montelopio

Afstande til andre byer

Der er knap 8 km til Peccioli, hvor rådhuset og flere butikker befinder sig, 16 km til den hyggelige by Lajatico og 22 km til Volterras middelalderlige centrum, hvor du finder spor fra romertiden - glem ikke et besøg på det romerske teater - og etruskerne samt en fabelagtig udsigt fra dens belvedere..

Skjul teksten
 
 
search map