Agriturismo i Montegonzi i Toscana

Le Camere di Fontebussi

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Over for landsbyen Montegonzi omgivet af tusindvis af oliventræer ligger Borgo di Fontebussi, en gammel toscansk bondegård, som er blevet restaureret med stor respekt for de oprindelige træk. Landsbyen ligger blot en rask gåtur væk, og fra Borgo di Fontebussi har man rig mulighed for vandreture og cykelture i den betagende og vilde Casentinodal.

Bo godt i naturskønne omgivelser

Her er man ikke langt fra Toscanas store attraktioner, men samtidig bor man i en af de mindst ”turistramte” dele af denne vidunderlige region. Her er man langt fra Firenzes mylder, men tæt på naturen og de mange fascinerende romanske landsbykirker, de majestætiske borge og de legendariske klostre såsom Camaldoli og Vallombrosa.

Læs mere om Le Camere di Fontebussi

Pool og andre faciliteter

Gården har en flot pool på 25 x 12,5 meter, hvorfra man nyder en skøn udsigt over landskabet. Rundt om bassinet er der parasoller og liggestole. Få trin derfra er der en lille bar, der serverer friske drikkevarer og tilbyder en frokostmenu, hvis man nu vælger at blive ved poolen hele dagen. Ud over det store bassin er der også et lille børnebassin med springvand i midten for de mindre gæster. På gården er der også reception, udlejning af mountainbikes, salg af landbrugsprodukter og privat parkering. Hvad angår indkøbsmuligheder finder man i Montegonzi (ca. 1 km) en lille købmandshandel (alimentari) med basisvarer, og i byen Montevarchi (7 km) findes et større supermarked.

God restaurant

Borgo di Fontebussi byder også på en god restaurant, som serverer det typiske toskanske landkøkken. Normalt er restauranten kun åben om aftenen, men ved særlige begivenheder holder den også åben til frokost. Man skal være opmærksom på, at nogle brudepar vælger at gifte sig her, men i disse tilfælde har stedet en særlig spisesal, som udelukkende åbnes kun for bryllupsfesten og ikke forstyrrer de andre gæster på gården. I Montegonzi findes også restauranten Osteria di Montegonzi, hvortil de lokale gerne kommer for at nyde den ægte toscanske mad, ofte fornyet på spændende vis.

Værelserne

På gården findes der 26 lejligheder, der udlejes på ugebasis (for beskrivelse og priser se Borgo di Fontebussi) men i det store kompleks findes der derudover også 20 hotelværelser (2 superiorværelser og 18 standardværelser), der udlejes på dagsbasis. Alle værelserne er smukt indrettede og råder over fjernsyn, telefon, aircondition, minibar og badeværelse med brusebad eller karbad.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa d'Arte Agriresort

Pontassieve, Toscana

Tenuta Lupinari

Bucine, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map