Agriturismo i Montegonzi i Toscana

Le Camere di Fontebussi

 
Le Camere di Fontebussi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Camere di Fontebussi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montegonzi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Over for landsbyen Montegonzi omgivet af tusindvis af oliventræer ligger Borgo di Fontebussi, en gammel toscansk bondegård, som er blevet restaureret med stor respekt for de oprindelige træk. Landsbyen ligger blot en rask gåtur væk, og fra Borgo di Fontebussi har man rig mulighed for vandreture og cykelture i den betagende og vilde Casentinodal.

Bo godt i naturskønne omgivelser

Her er man ikke langt fra Toscanas store attraktioner, men samtidig bor man i en af de mindst ”turistramte” dele af denne vidunderlige region. Her er man langt fra Firenzes mylder, men tæt på naturen og de mange fascinerende romanske landsbykirker, de majestætiske borge og de legendariske klostre såsom Camaldoli og Vallombrosa.

Læs mere om Le Camere di Fontebussi

Pool og andre faciliteter

Gården har en flot pool på 25 x 12,5 meter, hvorfra man nyder en skøn udsigt over landskabet. Rundt om bassinet er der parasoller og liggestole. Få trin derfra er der en lille bar, der serverer friske drikkevarer og tilbyder en frokostmenu, hvis man nu vælger at blive ved poolen hele dagen. Ud over det store bassin er der også et lille børnebassin med springvand i midten for de mindre gæster. På gården er der også reception, udlejning af mountainbikes, salg af landbrugsprodukter og privat parkering. Hvad angår indkøbsmuligheder finder man i Montegonzi (ca. 1 km) en lille købmandshandel (alimentari) med basisvarer, og i byen Montevarchi (7 km) findes et større supermarked.

God restaurant

Borgo di Fontebussi byder også på en god restaurant, som serverer det typiske toskanske landkøkken. Normalt er restauranten kun åben om aftenen, men ved særlige begivenheder holder den også åben til frokost. Man skal være opmærksom på, at nogle brudepar vælger at gifte sig her, men i disse tilfælde har stedet en særlig spisesal, som udelukkende åbnes kun for bryllupsfesten og ikke forstyrrer de andre gæster på gården. I Montegonzi findes også restauranten Osteria di Montegonzi, hvortil de lokale gerne kommer for at nyde den ægte toscanske mad, ofte fornyet på spændende vis.

Værelserne

På gården findes der 26 lejligheder, der udlejes på ugebasis (for beskrivelse og priser se Borgo di Fontebussi) men i det store kompleks findes der derudover også 20 hotelværelser (2 superiorværelser og 18 standardværelser), der udlejes på dagsbasis. Alle værelserne er smukt indrettede og råder over fjernsyn, telefon, aircondition, minibar og badeværelse med brusebad eller karbad.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Le Camere di Fontebussi

Læs personlige anmeldelser af Le Camere di Fontebussi som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Camere di Fontebussi. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Le Camere di Fontebussi

Super behagelig bolig

Hotellet og hotelområdet er meget fint. Personalet er venligt og børnepoolen rigtig god. Morgenbuffet var over forventning. Restaurantmaden lidt under forventningerne, men helt OK. Vi er meget tilfredse med vores ophold her.

Læs mere

Smukt sted

Et meget elegant sted, fantastisk miljø. Velholdt og smukt beliggende. Det eneste minus er restauranten, dårlig mad.

Læs mere

God bolig

God indkvartering i smukke omgivelser.
Værelset var godt, pool område fremragende.
Ganske stort sted, så oplevelsen vil afhænge af, hvad det er for andre gæster.
Restauranten god, men lidt ucharmerende.
Bedre at spise på den charmerende restaurant i Montegonzi.

Læs mere

Vidunderligt sted - men desværre dårlig restaurant!

Fontebussi er et vidunderligt sted at bo blandt vinmarkerne. Stille og pæne værelser. Hyggelig atmosfære.
Desværre var restauranten en stor skuffelse, den værste mad vi spiste under vores rejse i Italien. Usmageligt og uden følelse. Severingspersonalet også kedeligt nonchalant og man følte sig mest til besvær. Venligst var pigen i receptionen som var meget imødekommende og glad.
Vil desværre ikke anbefale nogen til at tage dertil, hvis de ikke bringer lidt liv til maden og lade personalet tage et charmekursus.
Det findes heller ingen andre restaurant i nærheden af hvor man bor, så man er næsten tvunget til at spise her.

Læs mere

Bedømmelse af Le Camere di Fontebussi

Læs mere

Bedømmelse af Le Camere di Fontebussi

Læs mere
 
search map