Agriturismo i Montegonzi i Toscana

La Forra

 
La Forra er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Forra er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montegonzi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i skovene i det nordlige Chianti ligger gården La Forra. Her oplever man et Toscana, som de færreste turister nogen sinde stifter bekendtskab med. Dette er ikke det nuttede, blødt bølgende landskab, som vi kender fra filmene og landskabsfotoerne. Dette er det vilde, uspolerede Toscana.

I denne gamle bjerggård, hvor man engang især ernærede sig af kastaniehøsten, er der nu indrettet en række yderst forskellige lejligheder. Her kan man nyde den rene natur på en af de mange vandrestier til fods eller på mountainbike (som gården udlejer) eller til hest. Der er også mulighed for at spille tennis på gården. Og skulle al denne aktivitet blive for meget af det gode, så kan man slappe af i svømmebassinet, som ligger fredfyldt mellem olivenlundene, eller blot nyde den smukke udsigt fra gården.

Læs mere om La Forra

Restauranten, Borgoforra, ligger i gårdens gamle farveri, og her kan man spise egnens gamle retter, ofte peppet op med nyere idéer: pecorino di fossa con miele (fåreost modnet i huler serveret med honning), gorgonzola al cioccolato (!) og tagliata su letto di rucola (grillstegt oksefilet skåret i strimlet og serveret på rucola) for blot at nævne et par stykker.

Lejlighederne er indrettet i gårdens oprindelige rum og derfor alle forskellige fra hinanden:

Skjul teksten
 
 
search map