Feriebolig i Montegonzi i Toscana

Fontebussi

 
Fontebussi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Fontebussi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montegonzi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du befinder dig i et område med bløde bakker og hvor stolte vinranker står i smuk kontrast til oliventræernes skinnende, grønne farve og den brune jord. Her i området Chianti ligger Hotel Borgo di Fontebussi, en meget dejlig gård, som producerer både vin og olivenolie.

Alderen spiller ingen rolle

Der er mange dejlige gårde i Toscana, men det, som er så fantastisk ved Hotel Borgo di Fontebussi er, at uanset alder er det let at trives her. Her er store vidder, hvor børnene kan røre sig frit, en pool til de voksne og en til børnene samt mulighed for at spille bordtennis eller møde nye venner på legepladsen. Hyggelige hjørner dukker op rundt omkring, og her er flere udearealer, hvor du kan sidde og slappe af med noget godt i glasset.

Nyd panoramaudsigten fra den fælles udendørs terrasse

Eftersom du bor i lejlighed, kan du selv lave maden, hvilket kan være en oplevelse i sig selv, da Italien byder på mange lækre råvarer. Har du lyst til at få maden serveret, kan du begive dig hen til Hotel Borgo di Fontebussis hyggelige restaurant, som serverer lokale specialiteter, og på den tilhørende udendørs terrasse kan du nyde en herlig udsigt over landskabet.

Tag dig tid til at slentre rundt i landsbyen

Da du befinder dig mellem Siena og Firenze, der anses som to af regionens smukkeste byer, har du alle chancer for en oplevelsesrig ferie. Du er også tæt på Greve i Chianti, Volterra, San Gimignano og Cortona. For dig, som er interesseret i vin, kan du i ro og mag begive dig langs med områdets mange smukke vinveje, som La Strada del Chianti Classico. Følg i etruskernes og romernes spor, og køb gode vine og olivenolie med dig hjem fra nogle af de gårde, du passerer. Ønsker du et større udbud af vine, kan du besøge nogle af Greves kendte vinbutikker. Og selvfølgelig kan du også købe gårdens egenproducerede vin og olivenolie med hjem.

Lidt småt og godt som kan være godt at vide

Eftersom dette er en gammel gård med niveauforskelle, er der mange trapper i området. Restaurantens åbningstider kan variere efter sæson. Bryllup og andre events holdes på gården. Som gæst har du fri shuttleservice til og fra outletbutikkerne Prada, Gucci og flere andre nationale, kendte brands, samt togstationen i Montevarchi og Firenze. Hør med receptionen om tider og dage.

Læs mere om Fontebussi

Du bor i meget fine lejligheder

Her er i alt 24 lejligheder fordelt på forskellige bygninger. Alle er de smagfuldt indrettet med et rustikt touch. De er alle udstyrede med aircondition, Wi-Fi, satellit-tv, pengeboks, opvaskemaskine, mikroovn, brødrister, kaffe- og vandkoger og hårtørrer. Alle lejligheder har et privat udeareal.

Læs om lejlighederne på Fontebussi

Skjul teksten
 
 
search map