Agriturismo i Montegonzi i Toscana

Borgo La Poggiarina

 
Borgo La Poggiarina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo La Poggiarina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montegonzi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På et udsigtssted knap en km fra den lille landsby Montegonzi ligger Borgo La Poggiarina med 11 lejligheder og pool. Her bor du i kort gåafstand fra hovedgården Borgo di Fontebussi, hvor du ud over endnu en stor pool også finder børnepool og restaurant.

Have med fælles grillområde

Gårdens 11 lejligheder deler det flotte svømmebassin (10 x 8 meter, dybden fra 1,30 til 1,70 meter) med tilhørende terrasse med liggestole og parasoller. I haven er der også fælles grillområde. Skulle børnene blive trætte af svømmebassinet og de gode græsplaner, så er de velkomne til at benytte sig af både svømmebassinet og den lille legeplads på Borgo di Fontebussi, som har samme ejere.

Læs mere om Borgo La Poggiarina

Eget udeområde

Alle lejligheder råder over satellitfjernsyn og mikrobølgeovn. Desuden råder hver lejlighed over egen udeplads med bord og stole, hvor man kan nyde sin mad eller et godt glas vin og udsigten.

Læs om lejlighederne på Borgo La Poggiarina

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Borgo La Poggiarina

Læs personlige anmeldelser af Borgo La Poggiarina som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo La Poggiarina. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Borgo La Poggiarina

Skøn ferie i Toscana

Vi besøgte for tredje gang stedet og havde endnu en gang en skøn ferie. La Poggiarina er et fredeligt sted smukt beliggende i de toscanske bakker.
Huset er gammelt - men vel indrettet, pænt og rent. Vi har med vilje valgt enten huset salvia eller rosmarino, når vi har været der, for at få den store private have.

Læs mere

Dejlig varm uge i Borgo La Poggiarina

Borgo La Poggiarina er et perfekt sted, hvis man ønsker en uge med ren afslapning. Beliggenheden kræver adgang til egen bil, hvis man ønsker at se sig omkring i området.
Boligen var udstyret til fire personer og levede fint op til forventningerne. Dog er det klart et savn, at boligen ikke er udstyret med aircondition, når temperaturerne når over 30 grader. Selvom ekstra ventilator kan lejes i receptionen, så er det stadig MEGET varmt om natten.
Udmærkede muligheder for både morgenmad og middag på stedets egen restaurant eller køb af nybagt brød til morgenmaden, hvis man ønsker det i stedet.
Personalet i receptionen er meget venlige og hjælpsomme.

Læs mere

Perfekt midt imellem Toscanas bakker

Vi havde booket Ginestra et lille 2 etagers hus til 2 pers. En perfekt feriebolig med ikke mindre end 2 overdækkede terrasser med en dejlig udsigt over landskabet. Soveværelset og bad på 1. sal var fint, men trappen der op er stejl og ikke egnet til gangbesværede. Alt i alt var det hele til UG (da den karakter fandtes).

Læs mere

Dejlig ferie

Et rigtig dejligt - og meget kuperet - område med en fantastisk udsigt fra lejlighederne. Vores lejlighed var lidt trang med meget begrænsede køkkenfacililteter og -udstyr, så madlavning kunne være lidt af en udfordring. Maden på restauranten på Fontebussi lå i fin gåafstand og var ok - savnede måske lidt mere lokalt islæt, da den lige så vel kunne have ligget i den nærmere større by. Dejligt grillområde. Poolen var rigtig dejlig og også med en helt fantastisk udsigt.

Læs mere

En perle

Borgo La Poggiarina er fuldstændig fremragende. Skøn udsigt og en stilhed, hvor der er tid til fordybelse. Absolut anbefalelsesværdi.

Læs mere

Toscana når det er bedst

Læs mere
 
search map