Agriturismo i Montegonzi i Toscana

Borgo di Fontebussi

 
Borgo di Fontebussi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo di Fontebussi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montegonzi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Under landsbyen Montegonzi omgivet af tusindvis af oliventræer ligger Borgo di Fontebussi, en gammel toscansk bondegård, som er blevet restaureret med stor respekt for de oprindelige træk. Landsbyen ligger blot en rask gåtur væk, og fra Borgo di Fontebussi har man rig mulighed for vandreture og cykelture i den betagende og vilde Casentinodal.

God beliggenhed

Her er man ikke langt fra Toscanas store attraktioner, men samtidig bor man i en af de mindst ”turistramte” dele af denne vidunderlige region. Her er man langt fra Firenzes mylder, men tæt på naturen og de mange fascinerende romanske landsbykirker, de majestætiske borge og de legendariske klostre såsom Camaldoli og Vallombrosa.

Læs mere om Borgo di Fontebussi

Dejligt pool område med flot udsigt

Gården har et flot svømmebassin på 25 x 12,5 meter, hvorfra man nyder en skøn udsigt over landskabet. Rundt om bassinet er der parasoller og liggestole. Få trin derfra er der en lille bar, der serverer friske drikkevarer og tilbyder en frokostmenu, hvis man nu vælger at blive ved poolen hele dagen. Ud over det store bassin er der også et lille børnebassin med springvand i midten for de mindre gæster. På gården er der også reception, udlejning af mountainbikes, salg af landbrugsprodukter og privat parkering. Hvad angår indkøbsmuligheder finder man i Montegonzi (ca. 1 km) en lille købmandshandel (alimentari) med basisvarer, og i byen Montevarchi (7 km) findes et større supermarked.

Restaurant på stedet og i nærheden

Borgo di Fontebussi byder også på en god restaurant, som serverer det typiske toskanske landkøkken. Normalt er restauranten kun åben om aftenen, men ved særlige begivenheder holder den også åben til frokost. Engang om ugen arrangeres aftensmad med specialiteter fra grillen og levende musik der kan vare frem til midnat - du kan gøre dig klar til at danse og synge med eller vælge at tilbringe aftenen et andet sted. Man skal være opmærksom på, at nogle brudepar vælger at gifte sig her, men i disse tilfælde har stedet en særlig spisesal, som udelukkende åbnes for bryllupsfesten og ikke forstyrrer de andre gæster på gården. I byen Montegonzi (ca. 1 km) findes også restauranten Osteria di Montegonzi, hvortil de lokale gerne kommer for at nyde den ægte toscanske mad, ofte fornyet på spændende vis.

Moderniserede lejligheder

Eftersom vi taler om et gammelt bondehus, er alle lejlighederne selvsagt forskellige fra hinanden, men på trods af stedets rustikke præg, er de udstyret med satellitfjernsyn og aircondition. Nogle har endog eget udendørs område - have eller terrasse - med bord og stole.

Ud over gårdens lejligheder findes her også 20 hotelværelser, der kan lejes på dagsbasis. For beskrivelse og priser se Le Camere di Fontebussi.

Læs om lejlighederne på Borgo di Fontebussi

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Il Pozzo

Capolona, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Populært i Toscana

search map