Anmeldelser af Tenuta Mocajo

 
Tenuta Mocajo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Tenuta Mocajo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montecatini Val di Cecina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Tenuta Mocajo

Læs personlige anmeldelser af Tenuta Mocajo som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Tenuta Mocajo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Henriette og mand fra Århus boede på Tenuta Mocajo i Montecatini Val di Cecina fra d. 28. til d. 30. august 2009.

Vi har haft en rigtig god tur til vingården. Det var meget meget smukt og med fantastiske gamle værelser og lækkert poolområde.

Til andre vil vi nok sige, at man bør tage mad med!
Der er absolut INTET at købe på gården og der bliver ikke serveret frokost. Da vi ankom (sultne) den første dag kl ca 14, fik vi at vide, at vi skulle spise kl 20. Det var hårdt... Dagen efter måtte vi insistere på at få noget frokost, da vi ikke kunne og ville gå fra kl 10 til 20 uden mad. Så fik vi 2 stykker franskbrød med skinke. Til aftensmad den sidste aften fik vi frostpizza, da de havde selskab på stedet.

Vi ønskede bare at slappe af og lave absolut ingenting, så hvis man hurtigt keder sig, skal man medbringe spil og bøger, for der ER meget stille. Hvilket passede os rigtig godt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map