Agriturismo i Montecatini Val di Cecina i Toscana

Tenuta Mocajo

 
Tenuta Mocajo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Tenuta Mocajo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montecatini Val di Cecina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne yderst stemningsfulde og imponerende herskabsvilla fra 1600-tallet har en fortræffelig beliggenhed, højt, med en fabelagtig udsigt over det bakkede, toscanske landskab. Herfra er der 35 km til den gode sandstrand i Marina di Cecina, og 20 km til den dejlige Volterra.

Villaen råder over 1200 hektar jord, hvoraf de 400 er dyrket. Her produceres en herlig olivenolie og ligeledes den dejlige Vini d.o.c. Montescudaio, der omfatter både rød - og hvidvine.

Læs mere om Tenuta Mocajo

Til fælles brug for stedets gæster er der svømmebassin (6 x 14 meter) med panoramisk solterrasse, grill samt opholdsstue med billard. Tenuta Mocajo har ligeledes en hyggelig restaurant af høj kvalitet, kendt og værdsat af de lokale. Her kan du til fulde nyde det traditionelle toscanske køkken, samt specialiteter fra egnen.

Værelserne er enkelt indrettede og råder alle over fjernsyn og privat badeværelse med toilet og bruser eller karbad. De ligger alle i hovedbygningen, tæt på svømmebassinet.

Skjul teksten
 
 
search map