Agriturismo i Montecatini Val di Cecina i Toscana

Poggio del Melograno

 
Poggio del Melograno er ikke tilgængelig i øjeblikket
Poggio del Melograno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montecatini Val di Cecina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I Toscana er man forvænt med smukke omgivelser, Poggio del Melogranos beliggenhed er virkelig noget ud over det sædvanlige. Udsigten til næsten alle sider er pragtfuld, og timevis kan let gå med at betragte den, tilbagelænet med et godt glas vin i hånden og et smil på læben.

Velindrettede lejligheder

Den maleriske gård, hvis oprindelse går tilbage til attenhundredetallet, er for nylig blevet gennemgribende istandsat og opdelt i seks velindrettede lejligheder. Deres indretning og komfortniveau varierer, men kvaliteten er konstant solidt over middel.

Læs mere om Poggio del Melograno

Fredelig beliggenhed

Omgivelserne er så fredelige, som de kan blive, hvis man da ikke vil trække sig tilbage som en anden eremit i en lille selvstændig bolig, for de nærmeste naboer er et godt stykke væk, og man skal da også køre små 2½ km ad grusvej, før man kommer frem.

Dejligt poolområde

I haven foran gården findes en 16 x 8 meter stor pool til gæsternes brug omgivet af liggestole, parasoller og en pavillon. Her er også et tyrkisk bad (!), et karbad med vandmassage, et område med kondicykel og andet fitness-udstyr, og så er her desuden grill, vaskemaskine til fælles brug og gratis internetforbindelse.

Læs om lejlighederne på Poggio del Melograno

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Poggio del Melograno

Læs personlige anmeldelser af Poggio del Melograno som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Poggio del Melograno. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Poggio del Melograno

Perfekt til en afslappende ferie, hvor ro, natur og det autentiske Italien er målet

Stedet levede perfekt op til den beskrivelse In-Italia havde lavet og derfor giver vi topkarakter.

Læs mere

Bedømmelse af Poggio del Melograno

Læs mere

Bedømmelse af Poggio del Melograno

Læs mere

Bedømmelse af Poggio del Melograno

Læs mere

Dejligt men lange varme nætter

Et dejligt ophold flinke værter dejlig pool, rigelig med liggestole parasoler m.m.

Men der bestemt sørges for en aircondisinering på alle rum udlejninger, det må idag forventes på et fire stjernet ferietilbud.

Grund denne mangel ville vi ikke vælge stedet Igen.

Læs mere

Anette & Danny fra Ringsted boede på Poggio del Melograno i Montecatini Val di Cecina fra d. 11. til d. 18. august 2012.

Vi ankom til stedet lørdag og var heldige at få lejligheden lidt før tid.
Dog havde vi lidt problemer med at finde frem, men med hjælp fra de lokale gik det fint.
Stedet er superlækkert og vi fik en fantastisk velkomst af Paola og hendes mand, de er også meget behjælplige med vejledning i forbindelse med ture til de lokale byer.
Den ene af dagene var der arrangeret en trekking walk tur på 3 timer, med guide for 8 euro pr. person. Rigtig hårdt i de 38 grader, men også dejligt at komme ud og røre sig, om aften var vi med til fællesspisning for 15 euro pr.person, hvor der blev serveret lækker traditionelt toscansk middag med vin fra den lokale vingård, det var superhyggeligt og der blev hygget til sent om aften. Alt i alt en alletiders tur og vi vender helt sikkert tilbage igen!!

Læs mere
 
search map