Anmeldelser af La Miniera

 
La Miniera er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Miniera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montecatini Val di Cecina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Miniera

Læs personlige anmeldelser af La Miniera som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Miniera. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Nina og Jan fra Børkop boede på La Miniera i Montecatini Val di Cecina fra d. 9. til d. 23. juli 2005.

Vi har været særdeles glade for vores ophold på La Miniera og for jeres rejse-service. Jeres oplysninger har været hjælpsomme, relevante og indeholdende klar besked. Herligt! Stedet og området levede til fulde op til vores forventninger.
Lejligheden er fin. La Miniera er i det hele taget et dejligt sted. Også de lokale spisesteder var rigtig gode. Fantastisk udsigt fra lejligheden, centralt beliggende for Siena, Lucca, Volterra, Firenze, middelhavet.... (Der er dog ca 100 km til Firenze. I skriver vist ca 50 på hjemmesiden).
Så, ja; vi er meget tilfredse og kan sagtens finde på at melde os igen en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map