Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Et mægtigt tårn, familien Belfortis gamle residens, dominerer Montecatini Val di Cecina og området omkring. Byen kan ses som et typisk eksempel på en middelalderlig borgo, der er vokset op omkring de bygninger, som repræsenterede den politiske og religiøse magt: Palazzo Pretorio med sit våbenhus med krydshvælving og kirken San Biagio, der i sin nuværende form stammer fra 1400-tallet.

Området

Landskabet omkring Montecatini Val di Cecina tilbyder enestående oplevelser af sjælden skønhed blandt dens skove fyldt med dyr og charmerende små landsbyer som Castel Querceto, omgivet af frodig skov, med den romanske kirke San Giovanni, eller landsbyen La Sassa, der ligger på en bakketop med udsigt over et smukt sceneri, som strækker sig fra Volterra til kysten, med sine gamle huse omkring tårnet og kirken San Martino.

Og sidst, men ikke mindst, er der byerne Casaglia og Gello og den gamle kobbermine i udkanten af Montecatini, som har eksisteret siden etruskernes tid.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Toscana

search map