Anmeldelser af Villa Le Ferrette

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Le Ferrette

Læs personlige anmeldelser af Villa Le Ferrette som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Le Ferrette. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Bente og femten familiemedlemmer fra Vodskov boede på Villa Le Ferrette i Montecatini Terme fra d. 12. til d. 19. maj 2007.

Blot for at udtrykke, at vi var særdeles tilfredse med Villa Le Ferette i Montecatini Terme. Fantastisk beliggenhed, flot hus moderne bekvemmeligheder og udstyr, perfekte værelser, have og dejlig pool. Positive overraskelser som is-terningsmaskine, cykler, DVD-afspiller mv. Og alt var klart til vor ankomst! Og godt udgangspunkt for ture til Firenze, Lucca og Collodi mv. Vi havde en fantastisk ferie - store og små (nu var vejret også perfekt). Kan varmt anbefale Villa Le Ferette for en storfamilie!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 8 voksne, 8 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 10 voksne, 7 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3
 
search map