Anmeldelser af Villa Le Ferrette

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Le Ferrette

Læs personlige anmeldelser af Villa Le Ferrette som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Le Ferrette. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 11 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 17 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 20 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Gitte og familie fra Århus boede på Villa Le Ferrette i Montecatini Terme fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Efter en uges ophold i Villa Le Ferette hvor vores gamle mor havde samlet familien til en uges hyggeligt samvær vil jeg blot rose stedet og ejer.
Billederne lever mere end op til virkeligheden, det er virkeligt et smukt sted. Alt er i perfekt stand, alt virker, alt er yderst velholdt, pinligt rent da vi ankom, poolen rengøres hver morgen, masser af plads og udstyr.
Til vores formål kunne vi ikke ha fundet bedre sted og det var pengene værd.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 20 voksne
Navn
Bent og familien fra Sorø boede på Villa Le Ferrette i Montecatini Terme fra d. 17. til d. 31. maj 2008.

To af deltagerne startede fra Hamburg fredag den 16 maj kl. 1330. Foran lå en togtur med Autozug på 18 timer til Alessandria. Det kan anbefales, idet man så kommer tildels frisk og udhvilet til Alessandria kl. 0800 lørdag morgen, hvorefter der kun er ca. 270 km. til Montecatini Terme. Vi havde aftalt møde med ejeren Stefano kl. 14 på torvet hvorefter han viste os vej til huset. Glem alt om GPS til huset nede fra byen. Det er ikke kortlagt idet vejen er rimelig nyanlagt. Vi blev overvældet da vi så det store flotte hus. Beskrivelsen i brochuren yder ikke fuld retfærdighed. Der var alt hvad man kunne ønske sig. På første sal findes 6 værelser, alle med bad og toilet samt parabol tv. I stueplan er der 3 værelser også med bad, toilet og parabol-tv. Stor stue og moderne køkken. Kælderen indeholder to store møblere stuer. Udenfor stor pool og masser af havemøbler og solsenge mm. Der er iøvrigt kommet trådløs internet til fri afbenyttelse. Lørdag den 24 maj ankom resten af vor familie -14 stk- med fly til Firenze. Her havde vi hjemmefra gennem In-Italia lejet 3 biler, og de stod klar ved ankomsten. Fin service. Montecatini Terme er en smuk by, men det var mest de omkringliggende byer Lucca, Pisa, Volterra, Firenze samt ikke mindst Greve in Chianti, der blev besøgt. Der er langt mellem byerne i Italien hvorfor et køretøj er et must. Ligeså er der et stykke vej fra huset til byen 3-4 km. Vi havde 14 herlige dage og kan kun anbefale stedet til en familieferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 14 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 20 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på engelsk. Klik her for at se originalen
Preben og rejsefæller fra Frederiksberg boede på Villa Le Ferrette i Montecatini Terme fra d. 13. til d. 20. oktober 2007.

Jeg kan kun sige det ganske kort, at stedet klart levede op til forventningerne, samt at værterne Giovanni og Stefano i den grad var serviceminded; børnene havde glæde af svømmepølen hver dag og vejret var helt fantastisk. Alle har været meget glade for turen, og vi vil nok gentage den om et par år - også i efterårsferien. Vi overvejede at give værterne et købstilbud på hele huset :-)

Helt personligt vil jeg især fremhæve muligheden for at have sin hund med, da grunden er på ca. 10.000 kvm., lukket og kuperet terræn. Der ud over er det helt almindeligt, at man kan tage sin hund med på restauranter i Italien (spørg først).

Andre vil måske fremhæve udendørs pizzaovn, cykler til fri afbenyttelse, den fantastiske udsigt, at stedet er ideelt med selvstændige værelser og eget bad, eller strategisk beliggenhed i forhold til Firenze, Pisa og Sienna. Her kan man både opleve og slappe af.

Der er også fuld tilfredshed med jeres service. Tak.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 18 voksne
Navn
Jette og familie fra Køge boede på Villa Le Ferrette i Montecatini Terme fra d. 1. til d. 8. september 2007.

Vi havde en skøn, skøn tur, perfekt vejr og så det fantatiske hus der mere end levede op til vores forventninger.
Der var jo lidt med spænding at vi ankom - vi havde taget toget Tåstrup - Firenze ( laaaang tur, men okay ) og lejede bil i lufthavnen, da vi ikke var sikre på at nå det inden Maggiores bykontor lukkede. Vi fandt let Montecatini Terme, vores familie havde hentet nøglen ved stationen og Steffano havde fulgt dem op til huset, så vi skulle jo bare lige følge GPS´en til huset, 1 1/2 time senere var vi ved at give op efter at have været på en forfærdelig tur på små bitte grusstier oppe af bjerget mens mørket faldt på, men så blev vi endelig guidet ned af familien via telefon.
ALTSÅ sørg for at mødes ved stationen, huset er umuligt at finde første gang, men ellers er det jo pære nemt og ligger kun fem min. fra byen. ( man kan ikke lige stole på GPSèn i det område )
Huset var intet mindre end perfekt og jeg må sige at billederne ikke helt gør det ære, for det er flottere og mere lukseriøst end hvad vi havde set os frem til. Jeg havde arrangeret og bestilt huset og håbede på det bedste, da vi jo var 20 mennesker der skulle bo der og de ville have luksus - og fik det.
Steffano var alletiders, sød og hjælpsom - kun ros til ham.
Vi nåede ikke så meget sightseeing, var i Toscana pga. bryllup i familien og det gik der 2 dage med, så vi brugte meget af tiden med familien og hyggede ved poolen - nåede dog et lille smut med kabelbanen til Montecatini alto, der var en meget hyggelig lille by med smuk udsigt over dalen. Vi havde også en god dag i Lucca, men det var meget varmt, så poolen trak igen (vi har 2 børn på 7 og 9 år)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 15 voksne, 5 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 19 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 18 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map