Villa i Montecatini Terme i Toscana

Villa Le Ferrette

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne store villa i klassisk toscansk arkitektur ligger med storslået udsigt over landskabet i bakkerne over kurbadebyen Montecatini Terme, der er så rig på restauranter, caféer og underholdning. Her er kun tre kilometer ind til byen.

Attraktiv placering

I kort afstand fra villaen finder man også golfbane, tennis, minigolf og diverse andre sportsanlæg, så man behøver bestemt ikke kede sig her, hvis man ikke ønsker at opsøge de mange kulturbyer i området.

Læs mere om Villa Le Ferrette

Enorm have med bl.a. pool, grillplads og aktivitetsmuligheder

Rundt om huset er der en privat grund på 100.000 m² dækket delvis med oliventræer og frugttræer, delvis med skov. I den store have findes et svømmebassin på 12 x 5 meter (180 cm dybt) med tilhørende solterrasse. Ved bassinet er der fire omklædningskabiner, fire badeværelser/toiletter, parasoller, liggestole samt havebord og -stole. Du finder desuden en lille legeplads, parkeringsplads og opmuret grill samt en indhegning med hundehus, for de gæster der tager deres kæledyr med sig. Du finder også en lille fodboldbane og muligheder for at spille basketball.

Villa med 20 sovepladser (600 m²):
- Villaen udlejes som ét stort selvstændigt hus uden andre tilstedeværende, men hvis to større grupper rejser sammen, er det let at dele det op i to dele, som dog hænger sammen. Det bør nævnes, at hele villaen er udstyret med aircondition, at den har to opvaskemaskiner, vaskemaskine, satellitfjernsyn, kort sagt al den komfort man kan ønske sig. Villaen byder for resten også på et lille fitness-rum.

Den venstre side af villaen består af stue med sofaer og lænestole, satellitfjernsyn, bar med vask og kaffemaskine (til espresso og cappuccino naturligvis), spisekøkken med semiprofessionelt køkken med i alt ni blus, ovn, to køleskabe og opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet. På første sal finder vi yderligere seks soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og dertil syv badeværelser/toiletter!

Den højre side af villaen består af stor stue med sofaer, lænestole, satellitfjernsyn, pejs og køkkenhjørne med køleskab, komfur og opvaskemaskine, et toilet, et badeværelse/toilet (også velegnet for handicappede) og et legeværelse. Alt dette befinder sig i en høj kælder. I stueetagen finder vi derimod to soveværelser med dobbeltseng, to soveværelser med enkeltseng samt fire badeværelser/toiletter.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map