Villa i Montecatini Terme i Toscana

Villa Le Ferrette

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne store villa i klassisk toscansk arkitektur ligger med storslået udsigt over landskabet i bakkerne over kurbadebyen Montecatini Terme, der er så rig på restauranter, caféer og underholdning. Her er kun tre kilometer ind til byen.

Attraktiv placering

I kort afstand fra villaen finder man også golfbane, tennis, minigolf og diverse andre sportsanlæg, så man behøver bestemt ikke kede sig her, hvis man ikke ønsker at opsøge de mange kulturbyer i området.

Læs mere om Villa Le Ferrette

Enorm have med bl.a. pool, grillplads og aktivitetsmuligheder

Rundt om huset er der en privat grund på 100.000 m² dækket delvis med oliventræer og frugttræer, delvis med skov. I den store have findes et svømmebassin på 12 x 5 meter (180 cm dybt) med tilhørende solterrasse. Ved bassinet er der fire omklædningskabiner, fire badeværelser/toiletter, parasoller, liggestole samt havebord og -stole. Du finder desuden en lille legeplads, parkeringsplads og opmuret grill samt en indhegning med hundehus, for de gæster der tager deres kæledyr med sig. Du finder også en lille fodboldbane og muligheder for at spille basketball.

Villa med 20 sovepladser (600 m²):
- Villaen udlejes som ét stort selvstændigt hus uden andre tilstedeværende, men hvis to større grupper rejser sammen, er det let at dele det op i to dele, som dog hænger sammen. Det bør nævnes, at hele villaen er udstyret med aircondition, at den har to opvaskemaskiner, vaskemaskine, satellitfjernsyn, kort sagt al den komfort man kan ønske sig. Villaen byder for resten også på et lille fitness-rum.

Den venstre side af villaen består af stue med sofaer og lænestole, satellitfjernsyn, bar med vask og kaffemaskine (til espresso og cappuccino naturligvis), spisekøkken med semiprofessionelt køkken med i alt ni blus, ovn, to køleskabe og opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet. På første sal finder vi yderligere seks soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og dertil syv badeværelser/toiletter!

Den højre side af villaen består af stor stue med sofaer, lænestole, satellitfjernsyn, pejs og køkkenhjørne med køleskab, komfur og opvaskemaskine, et toilet, et badeværelse/toilet (også velegnet for handicappede) og et legeværelse. Alt dette befinder sig i en høj kælder. I stueetagen finder vi derimod to soveværelser med dobbeltseng, to soveværelser med enkeltseng samt fire badeværelser/toiletter.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Le Ferrette

Læs personlige anmeldelser af Villa Le Ferrette som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Le Ferrette. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Villa Le Ferrette

Fantastisk udsigt, super lækkert hus, fremragende vært

Dette sted skal opleves, huset er stort og har alt hvad man behøver.
Udsigten er bedre end hvad billederne viser i InItalia.
Værten er meget hjælpsom og imødekommende, derudover laver hans familie udsøgt mad, man kan bestille.
Vi kommer meget gerne tilbage, stor tak til dig Stefano, værten.

Læs mere

Vidunderlige hus, der var bedre end

Alle værelserne var god og pool-området også med en vært, "Stefano" som tog sig af os på en vidunderlig måde.

Læs mere

Fantastisk ferie i Toscana

En dejlig uge, hvor vi som familie nød det dejlige Toscana. Det varme vejr, den smukke natur og det dejlige Toscanske køkken.

Læs mere

Perfekt !

Villa Le Ferrette opfyldte vores ambitiøse mål med en bred margin.
Husets ejer Stefano var en flink fyr, der hjalp med hvad vi bad ham om.

Læs mere

100% perfektion!!

Villa Le Ferrette er ganske enkelt paradis på jord!!
Min mand og jeg fejrede vores 25 års bryllupsdag med 15 familiemedlemmer i Villa Le Ferrette i juli 2014 - Villaen var perfekt, alle værelser har eget badeværelse, hele villaen var pæn og ren.
Jeg havde bestilt morgenmad til alle hver morgen, det var så lækkert, friskt og hver øre værd!
Stefano og hans familie var de venligste, hårdest arbejdende og mest hjælpsomme mennesker, vi nogensinde har mødt. De gjorde vores ferie meget speciel for stressfri. De passer godt på villaen, det var fantastisk at se og føle den stolthed de lægger i villaen og den gæster - TAK!!

Læs mere

Fantastisk villa med kæmpeudsigt!

Ja. Meget mere er der vel ikke at sige. Villaen gør sig om muligt endnu bedre live end på fotos. Fremstår nyrenoveret. Bemærk: Der er et fint badeværelse til hvert enkelt rum. Eneste anke var poolen, som om end flot og ganske stor, burde være opvarmet; primo maj er vandet sgu' lige lidt for koldt. Der er muligt at booke ejeren til at lave mad til små penge - et kæmpehit den første aften, hvor man ellers selv skal ned i byen (2½ km.) og købe ind.

Læs mere
 
search map