Hotel i Montecatini Terme i Toscana

Smart Hotel Bartolini

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

God og personlig service

Et af Montecatinis mindste hoteller hedder Smart Hotel Bartolini. Det er opkaldt efter hoteldirektøren Carlo Bartolini, som sammen med det søde og servicemindede personale, vil stå på hovedet for at gøre din ferie så god som overhovedet muligt. Hotellet ligger midt i Montecatinis hyggelige centrum, og du kan gå til både stationen, de grønne parker, de mange termalbade, butikker og restauranter på få minutter. Ankommer du i bil, er der gratis offentlig parkering blot 4 minutters gang fra hotellet, men har du valgt at benytte offentlig transport, er det heller ikke noget problem, for der er kun 600 meter til stationen, hvorfra der er gode forbindelser til både Firenze, Lucca og Pisa flere gange i timen.

Småt men godt

Hotellet gør ikke meget væsen af sig, og ligger dør om dør med mange andre af byens hoteller, så hvis ikke lige du vidste, at det er et af byens bedste og mindste hoteller, ville du let kunne overse det. Hotellet blev gennemrenoveret i 2013, og fremstår i dag som et moderne hotel med en god komfort, - men du skal ikke forvente et kæmpe udvalg af faciliteter, for de fleste der vælger at bo netop her, har i virkeligheden ikke brug for meget andet end en god seng at sove i, et velindrettet badeværelse og så en god gang morgenmad, og det er netop det hotellet prioriterer. Der er en lille reception, hvor du kan få hjælp til at planlægge dine udflugter men også til at bestille bord på en af byens restauranter, men du må ikke forvente, at den er åben døgnet rundt. Til gengæld får du udleveret et telefonnummer som du kan kontakte, hvis uheldet skulle være ude. Der er også en lille bar, som med glæde serverer din yndlingsdrink, og så naturligvis den lille morgenmadsrestaurant, hvor du kan nyde dagens første måltid, og hvor udvalget er baseret både på de italienske samt de udenlandske gæster. Hotellet har naturligvis også gratis wi-fi, hvis du har brug for at være i kontakt med omverdenen. Hotellet har også valgt at lægge vægge til lokale kunstneres værker, det være sig både fotografer, malere og billedhuggere - så du kan rent faktisk gå på kunstudstilling helt uden at forlade hotellet.

Læs mere om Smart Hotel Bartolini

Pæne værelser med god komfort

Smart Hotel Bartoli har kun 12 værelser, men hele 4 forskellige værelseskategorier og henvender sig både til forretningsrejsende og børnefamilier. Alle værelser er pænt men enkelt indrettet i moderne stil, og der er tænkt på både komfort og de små detaljer. Alle værelser har aircondition, wi-fi, satellit TV, minibar, værdiboks samt badeværelse med toilet, bruser med farveterapi og hårtørrer. Flere af værelserne har også kaffe og tefaciliteter.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Smart Hotel Bartolini

Læs personlige anmeldelser af Smart Hotel Bartolini som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Smart Hotel Bartolini. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Smart Hotel Bartolini

Hyggeligt og dejligt sted

Dette lille hotel var bare helt perfekt. Vi fik den dejligste oplevelse og familien som ejede stedet gjorde alt for at vi skulle føle os godt tilpas.
Kan varmt anbefales.

Læs mere

Fremragende lille hotel - meget hyggeligt - kan varmt anbefales

Fantastisk dejligt værelse. Lækkert badeværelse og gode senge. Meget rent og fint. Venlig og servicemindet personale. God kaffe og morgenmad. Et hotel vi helt sikkert vil vende tilbage til.

Læs mere

Hyggeligt og enkelt

Dejligt ophold på modernet hotel. Vi kan godt lide, at der ikke er for "crowded", så derfor dette valg. Vi blev ikke skuffede og kan kun anbefale stedet. Superflinkt personale, som taler engelsk! Enkel, lækker morgenmad og go' cappucino. Ved ankomst i bil kan der parkeres gratis på P-pladsen P2, det tager 7-8 min til fods herfra til hotellet. Værelser med Aircon og det koster ikke ekstra.

Læs mere
 
search map