Hotel i Montecatini Terme i Toscana

Montecatini Palace

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Man kan næsten se, at hotellet var en herskabsvilla før i tiden, og den hvide, smukke bygning giver et fint første indtryk og føles imødekommende. Beliggenheden er behagelig, da hotellet ligger i et roligt kvarter, ud til Parco delle Terme, en bid vej væk fra travlhed og støj. Et perfekt sted til afkobling efter en begivenhedsrig dag, enten på terrassen med noget godt at drikke, eller i hotellets SPA-afdeling.

På hotellet både spiser og drikker du godt

Montecatini Terme er ikke så stort, men her er alt, hvad du behøver, såsom butikker af forskellig slags, post, bank, madbutikker, hyggelige caféer og gode restauranter. Du bor på en god beliggenhed, og at traske væk til Piazza del Popolo tager dig kun ca. 10 min. (650 m.). Men du behøver ikke at gå så langt for at spise godt, for hotellet har egen restaurant, Francy, som serverer traditionelle retter baseret på sæsonens udvalg, for at opnå det friskeste og mest smagfulde resultat. Maden kan du nyde enten indendørs eller ude under gazebo'en. Hvis du har lyst til en kølig drink før maden, kan du vælge en af hotellets to barer, hvoraf den ene ligger oppe på tagterrassen ud til poolen (den er åben mellem kl. 10.00 og kl. 22.00).

Skøn tagpool med herlig udsigt

Selvom du, som de fleste, gerne vil opleve så meget som muligt, når du holder ferie i Toscana, kan det være skønt at tage sig en hviledag, og denne kan du passende tilbringe oppe på taget. Det er nemlig her, du finder poolområdet. Slå dig ned i en af de behagelige liggestole - under en parasol - og nyd ferien og udsigten. Når du får lyst til noget køligt at drikke, behøver du ikke at bevæge dig så langt, da her er en poolbar, som også serverer lettere frokostretter og snacks i løbet af dagen.

Mere end bare at bade i naturlige kilder

Montecatini Terme er en kendt kurby, som tiltrækker mange besøgende, men det er ikke bare de naturlige, varme kilder, der lokker. Det er også selve beliggenheden, som er indbydende for de gæster, der gerne vil kombinere oplevelsen af kysten med oplevelsen af indlandet. Er du sulten efter nyfangede fisk og skaldyr, kan du nemt få tilfredsstillet din lyst, da du kun bor ca. 58 km. fra kystbyen Viareggio og dens dejlige strande (ca. 50 min. kørsel). Andre spændende udflugtsmål i din nærhed er Pisa, Lucca, Vinci og Firenze. Herfra har du kort sagt alle muligheder for at kunne nyde en perfekt kombinationsferie. Glem ikke at køre op til pittoreske Montecatini Alto, som ligger ca. 6 km. fra hotellet. Her kan du nyde panoramaudsigt og god mad på nogle af restauranterne.

Lyse, fine og komfortable værelser

Der er i alt 55 værelser på hotellet. Disse er udstyret med Wi-Fi, aircondition, satellit-tv, minibar, elkedel, pengeboks og hårtørrer.

Læs mere om Montecatini Palace

Læs om værelserne på Montecatini Palace

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map