Hotel i Montecatini Terme i Toscana

Hotel Francia & Quirinale

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En rolig beliggenhed

Hotel Francia & Quirinale ligger i centrum af Montecatini Terme ca. 5 minutters gang fra stationen og knapt det dobbelte fra de fine gamle badetermer. Mange mennesker kommer til Montecatini netop fordi det er Italiens mest berømte kurbadeby, men selvom du skulle have andre interesser, er Montecatini fortsat et rigtig godt udgangspunkt for en ferie i Toscana. Men du må endelig ikke gå glip af de smukke badetermer, som ligger i et stort grønt parkområde og er opført i Art Nouveau-stil. Du må heller ikke gå glip af det gamle historiske centrum, som ligger oppe på bjerget. Den del af byen hedder Montecatini Alto, og forbindes med den nyere bydel via den fine gammel togbane, eller funicolare på italiensk, som har mere end 100 år på bagen.

Gode udflugtsmuligheder

Der er også en rigtig station i byen, og herfra kan du køre til både Pisa, Lucca og Firenze på under en time, så der er rigtig gode muligheder for at komme på udflugt til flere af Toscanas mest kendte byer, også selv om du ikke kommer med bil. I Montecatinis baghave har du de skønne bjerge, som ikke mindst er berømte blandt de mange professionelle cykelryttere, som bor i området. Her er der en helt særlig fred og ro, samt en masse små spændende bjerglandsbyer, hvor du også spiser rigtig godt på de lokale restauranter.

Læs mere om Hotel Francia & Quirinale

Gæstfrihed i fire generationer - og en dejlig swimmingpool

Hotel Francia & Quirinale er et familieejet hotel, som begyndte sine aktiviteter for hele fire generationer siden, og det har de ikke tænkt sig at lave om på. Hotellet har gennem årene været inspirationskilde for så berømte komponister som Puccini og Verdi, så du kommer i godt selskab, hvis du vælger at tilbringe din ferie netop her. Den gode service og den høje kvalitet går igen på hele hotellet. Atmosfæren er afslappet og uformel, og det bedste sted på hotellet er måske i virkeligheden den lille have, hvor du også finder den dejlige swimmingpool med solsenge og parasoller. Det er et perfekt sted at læse en god bog med en forfriskning fra poolbaren inden for rækkevidde.

Uden mad og drikke...

Om aftenen i de køligere perioder kan du benytte lounge baren Achilles Shield, hvor du både kan få en kop kaffe og en cocktail. Her er der også en overdækket terrasse, hvor du kan nyde udsigten over Montecatini. Hotellet har to restauranter, hvoraf den ene er forbeholdt hotellets gæster. Der serveres både en fast menu, men du kan også spise frokost og middag a la carte. Der benyttes som udgangspunkt altid friske og økologiske produkter, og kokken følger som oftest de toscanske traditioner i sit køkken.

Forkæl dig selv

Hvis du har brug for at slappe af efter dagens oplevelser, har hotellet også et wellness-område, hvor du kan bestille forskellige former for behandlinger og massage samt Ayurvedic terapi. Du kan leje cykler i receptionen, og hvis du har brug for at komme i kontakt med omverdenen, er der wi-fi overalt. Ankommer du i bil har hotellet en aftale med et nærliggende parkeringshus mod betaling, og ellers findes der også gratis parkeringsmuligheder i byen.

Klassisk elegance og komfortable værelser

Hotel Francia & Quirinale har i alt 106 rummelige værelser i forskellige kategorier. Alle værelser har som minimum aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks, wi-fi samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Francia & Quirinale

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Francia & Quirinale

Læs personlige anmeldelser af Hotel Francia & Quirinale som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Francia & Quirinale. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Valeu for the money

Et godt hotel med services i højsædet

Læs mere
 
search map